Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Moguće je duže vreme dostave zbog predstojećih praznika.

Unutrašnjost 3 različita ormara

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Pri odabiru modernog ormara za vaš dom, vaš prvi prioritet je da se pobrinete da se uklapa na mesto na koje ga želite staviti. Izgled i boja takođe su važni faktori, ali enterijer ormara često je predvidiv. Zašto ne dopustite vašem životnom stilu i vašem ukusu da definiše vaš izbor ormara? Da li ste zaljubljenik u modu, štedljivi kupac ili delite ormar sa nekim drugim? Dopustite nam da vas vodimo do vašeg idealnog ormara.

1. Moderni ormar za celu porodicu

Naša preporuka: ormar HAGENDRUP sa 3 vrata

Ako volite šoping i da kupujete puno odeće, potreban vam je vrlo prostran ormar. Jeste li kolekcionar odeće, cipela i aksesoara i svake sezone dodajete nešto novo u svoj ormar? Ili živite sa svojom porodicom u malom stanu i delite isti ormar? HAGENDRUP ima mesta za sve. Odlaže poslovna odela i odeću za svaki dan, štikle i gumene čizme.

Beli ormar sa 3 vrata i unutrašnjost ormara

2. Praktična ste osoba – ne idete u kupovinu ako ne morate

Naša preporuka: ormar JUNGEN sa dvoja vrata

Džemperi i čvrste tkanine najbolje se odlažu vodoravno na policama. Odeća se neće nabrati, a postižete uštedu prostora. Ako vam se većina odeće sastoji od džempera i pantalona, odgovaraće vam ormar JUNGEN sa 2 vrata. Jedna strana je podeljena u 5 odeljaka, a druga ima vešalicu na koju možete staviti svoju jaknu, pantalone itd. 

Nameštaj od tamnog drveta i unutrašnjost ormara sa 2 vrata

3. Ormar koji delite sa partnerom ili cimerom

Naša preporuka: ormar JENSLEV sa 3 vrata

Ako delite ormar sa partnerom i oboje uglavnom nosite odeću za posao kao što su košulja i cipele, oduševiće vas ormar JENSLEV sa 3 vrata. Ormar ima vešalice za oboje na koje možete okačiti formalnu odeću, a police u sredini možete deliti. 

Ormar sa 3 vrata i fotelja i unutrašnjost ormara

4. Obožavate cipele?

Naša preporuka: ormar MANDERUP sa 3 vrata

I vi zavidite Keri Bredšo na njenom „walk-in“ ormaru? Mnogi dele strast za cipelama, baš poput glavne glumice poznate serije Seks i grad. Sa 9 odeljaka, od kojih je šest na dnu, ormar MANDERUP savršen je za zavisnike o cipelama. To je jedan od retkih ormara koji ima police pri dnu ormara, što ga čini idealnim za odlaganje kutija za cipele. U srednjim odeljcima možete držati odeću koja se lako slaže, a vešalice na svakoj strani su za jakne, haljine, košulje ili odela.

5. Za prave ljubitelje mode

Naša preporuka: ormar FREDENSBORG sa 4 vrata

Ormar FREDENSBORG sa 4 vrata idealan je za elegantne haljine, "pencil" suknje, kožne jakne, sve vrste pantalona, majica, poslovne odeće, deblje džempere, košulje itd. Sa svakom novom sezonom i novim talasom trendova i popusta, vaš ormar treba biti spreman za dobrodošlicu novih komada odeće. Rešenje je veliki i organizovan FREDENSBORG ormar sa 4 vrata. Ima deo gde možete držati svoje duge haljine ili suknje, pantalone, jakne i košulje, i dva dela sa policama koje vam pomažu da odvojite odeću. Dve široke i niske fioke nude idealno odlaganje za dodatke kao što su čarape, šalovi itd.

Veliki beli ormar u spavaćoj sobi i unutrašnjost ormara


Nadamo se da ćete pronaći idealan ormar za sebe!

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Korisne ideje za uređenje predsoblja

Kako urediti stan za iznajmljivanje

Dolaze vam gosti na nekoliko dana? Evo šta vam je sve potrebno

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.