Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Unutrašnjost 3 različita ormara

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Pri odabiru modernog ormara za vaš dom, vaš prvi prioritet je da se pobrinete da se uklapa na mesto na koje ga želite staviti. Izgled i boja takođe su važni faktori, ali enterijer ormara često je predvidiv. Zašto ne dopustite vašem životnom stilu i vašem ukusu da definiše vaš izbor ormara? Da li ste zaljubljenik u modu, štedljivi kupac ili delite ormar sa nekim drugim? Dopustite nam da vas vodimo do vašeg idealnog ormara.

1. Moderni ormar za celu porodicu

Naša preporuka: ormar HAGENDRUP sa 3 vrata

Ako volite šoping i da kupujete puno odeće, potreban vam je vrlo prostran ormar. Jeste li kolekcionar odeće, cipela i aksesoara i svake sezone dodajete nešto novo u svoj ormar? Ili živite sa svojom porodicom u malom stanu i delite isti ormar? HAGENDRUP ima mesta za sve. Odlaže poslovna odela i odeću za svaki dan, štikle i gumene čizme.

2. Praktična ste osoba – ne idete u kupovinu ako ne morate

Naša preporuka: ormar JUNGEN sa dvoja vrata

Džemperi i čvrste tkanine najbolje se odlažu vodoravno na policama. Odeća se neće nabrati, a postižete uštedu prostora. Ako vam se većina odeće sastoji od džempera i pantalona, odgovaraće vam ormar JUNGEN sa 2 vrata. Jedna strana je podeljena u 5 odeljaka, a druga ima vešalicu na koju možete staviti svoju jaknu, pantalone itd. 

Drveni ormar, komoda i fiokar

3. Ormar koji delite sa partnerom ili cimerom

Naša preporuka: ormar JENSLEV sa 3 vrata

Ako delite ormar sa partnerom i oboje uglavnom nosite odeću za posao kao što su košulja i cipele, oduševiće vas ormar JENSLEV sa 3 vrata. Ormar ima vešalice za oboje na koje možete okačiti formalnu odeću, a police u sredini možete deliti. 

Drveni ormar, siva fotelja i tabure
Ormar JENSLEV 145x176 hrast
27500,- din/kom
36999,- /kom
UŠTEDA 26%

4. Obožavate cipele?

Naša preporuka: ormar MANDERUP sa 3 vrata

I vi zavidite Keri Bredšo na njenom „walk-in“ ormaru? Mnogi dele strast za cipelama, baš poput glavne glumice poznate serije Seks i grad. Sa 9 odeljaka, od kojih je šest na dnu, ormar MANDERUP savršen je za zavisnike o cipelama. To je jedan od retkih ormara koji ima police pri dnu ormara, što ga čini idealnim za odlaganje kutija za cipele. U srednjim odeljcima možete držati odeću koja se lako slaže, a vešalice na svakoj strani su za jakne, haljine, košulje ili odela.

Ormar od tamnog drveta u spavaćoj sobi
Ormar MANDERUP 3 vrata div. hrast
45000,- din/kom
59999,- /kom
UŠTEDA 25%

5. Za prave ljubitelje mode

Naša preporuka: ormar FREDENSBORG sa 4 vrata

Ormar FREDENSBORG sa 4 vrata idealan je za elegantne haljine, "pencil" suknje, kožne jakne, sve vrste pantalona, majica, poslovne odeće, deblje džempere, košulje itd. Sa svakom novom sezonom i novim talasom trendova i popusta, vaš ormar treba biti spreman za dobrodošlicu novih komada odeće. Rešenje je veliki i organizovan FREDENSBORG ormar sa 4 vrata. Ima deo gde možete držati svoje duge haljine ili suknje, pantalone, jakne i košulje, i dva dela sa policama koje vam pomažu da odvojite odeću. Dve široke i niske fioke nude idealno odlaganje za dodatke kao što su čarape, šalovi itd.

Kreirajte ormar kakav vam je potreban

Ukoliko ormar koji vam se sviđa u potpunosti ne zadovoljava vaše potrebe, kreirajte ormar kakav želite, uz dodatke i opremu. Možete dodati policu (ili više njih), dodatan deo iznad ormara kako biste u potpunosti iskoristili prostor ili fioke za bolju organizaciju. Fioke mogu biti odlične za sitnice koje nemaju svoje mesto ili veš koji želite držati sakrivenim u slučaju da delite ormar.


Nadamo se da ćete pronaći idealan ormar za sebe!

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Naše omiljene korpe za odlaganje