Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Roler za lice, kamen za masažu i bež maska za oči

Odvojite vreme za opuštajuće trenutke i brigu o sebi

Briga o sebi nije uvek glavni prioritet u užurbanim životima koje vodimo, ali možda treba biti. To podrazumeva brigu o sebi: mentalno, emocionalno i fizički. Zato, napravite nešto dobro za sebe i odvojite vreme za malo opuštanja.

Ako ne želite da potrošite puno para - ili nemate vremena za celodnevnu brigu o sebi - zapravo možete iskoristite male trenutke kod kuće koji vas neće koštati puno.

Briga o sebi može podrazumevati puno toga

Ako želite da pojednostavite stvari, razmislite o sitnicama koje možete učiniti u svakodnevnom životu. Mali detalji su ti koji se računaju, zato upalite sveću prelepog, umirujućeg mirisa, iskoristite još 5 minuta nakon tuširanja i namažite losion za telo ili priuštite sebi umirujuću masažu lica svakog jutra.


Stavite kamen za masažu ili roler za lice pored četkice za zube i svakog jutra odvojite nekoliko minuta za negu. VALLSTA roler za lice i kamen za masažu izrađeni su od roze kamena žada, ali roler za lice dolazi i od zelenog žada. Poklonite svojoj koži masažu i divan sjaj uz predivne rolere za lice.

Svi roleri za lice jedinstvenog su izgleda jer su ručno izrađeni od prirodnih kristala i zato se sa njima mora postupati nežno.

Roler za lice i dozer tečnog sapuna od recikliranog stakla
Blazinice VAD bambus/pamuk 10kom/p
450,- din/pak
600,- /pak
(45.00 /Komada)
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Dozer tečnog sapuna ESSVIK reciklirano staklo
450,- din/kom
849,- /kom
UŠTEDA 47%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Okružiti se lepim mirisom takođe može biti briga o sebi. Čak i ako je to mali detalj, lepi mirisi čine da se osećate bolje i pomažu vam da se opustite. Okružite se umirujućim mirisima postavljanjem mirišljavih sveća ili mirišljavih ulja po svom domu.


Kada pronalazite svoj miris, važno je da razmislite o tome šta može stvoriti prijatnu atmosferu u vašem domu. U JYSKu imamo mirišljava ulja sa mnogo različitih mirisa, na primer nordijsko drvo, hrast i ćilibar ili morska so i ruža.


Briga o sebi podrazumeva i dovoljno sna. Umesto da provedete pola sata na telefonu, dremnite. Ako vam je teško da se opustite i zaspite, maska za oči sa glinenim perlicama vam može pomoći.

Masla za oči, neseser, peškir i roze kamen za masažu kod lavaboa
Maska za oči RUTVIK lan/glinene perle
400,- din/kom
700,- /kom
UŠTEDA 43%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


RUTVIK maska za oči može se zagrejati ili ohladiti za opuštajući efekat. Izrađena je od lana i 100% pamuka pa je prijatna za sve tipove kože.

Zato, razmazite sebe – ne samo vikendom – već svakoga dana odvojite vreme za male trenutke brige o sebi.

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire