Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Kada sa policom, klupa sa peškirima i kupatilskim setom, tople papuče na kupatilskoj podlozi i korpa sa termoforom

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Naša nova Nordic Mood kolekcija pruža osećaj prijatne jesenje atmosfere koja će biti lep dodatak svakom kupatilu. Učinite svoje kupatilo savršenim mestom za pravo wellness iskustvo kroz kombinaciju toplih, tamnih tonova sa čvrstim materijalima i mekanim tkaninama.

Dozer za tečni sapun, posuda, držač četkice za zube i WC-četka GESUNDA izrađeni su od keramike i imaju upečatljivu reaktivnu glazuru koja svaki primerak čini jedinstvenim. U kombinaciji sa svetlim GUBBO neseserom stvara se lep kontrast koji pruža mirnu, prijatnu atmosferu u kupatilu.

Tople papuče SIKFORS mekane su i udobne, napravljene od braon plišane tkanine. Ovakav je i termofor KRAMFORS koji takođe ima braon, mekanu navlaku.

Mali detalji za wellness 

Polica ILSBO nezaobilazan je dodatak za kadu kada želite miran wellness doživljaj kod kuće. Polica ima teleskopske krajeve, što znači da se lako prilagođava bilo kojoj veličini kade, a crna metalna žica je tu kako bi vam pri ruci bile sve sitnice koje su potrebne za vašu savršenu kupku.

Kada završite s wellness kupkom, izađite na prostirku za kupatilo BRUNN, na kojoj će mekana tkanina opustiti vaša stopala.
Meki peškir KARLSTAD savršeno će zaokružiti vaše kućno spa iskustvo, čineći vas opuštenima od glave do pete.

Saznajte više

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja

Održite toplotu i nakon tuširanja