Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Peškiri u različitim bojama vise u kupatilu

U centru pažnje: Serije peškira

JYSK svake godine proda milione peškira na tržištima na kojima posluje. Imamo nekoliko različitih serija peškira, a naši kupci ne moraju da biraju između visokog kvaliteta i povoljne cene – mogu imati oboje. U ovom blog postu možete pročitati više o nekim od naših najboljih peškira: setovima SEGERSTA, NORA, STIDSVIG i SORUNDA i saznati šta naši kupci kažu o njima. 

SEGERSTA prugasti peškiri

Peškir SEGERSTA je od 100% pamuka, od čega je 30% recikliranog. Dolazi u plavoj i ljubičastoj verziji. Obe varijante obojene su predivo što znači da su boje postojane. Jedan od naših rumunskih kupaca ostavio je komentar i ocenio ih sa 5 zvezdica na JYSK.ro:

“Boje su tačno kao na slici na web stranici i očuvane su nakon pranja”

Peškiri SEGERSTA dostupni su kao peškiri za ruke, peškiri za kupanje i za goste, a izgled svog kupatila možete upotpuniti bade mantilom SEGERSTA.

NORA pamučni peškiri

Peškir NORA takođe je od 100% pamuka i nosi oznaku OEKO-TEX®. Mekan je i gust te pruža lep osećaj vašoj koži.
Jedan naš kupac iz Hrvatske slaže se sa ovim opisom i ostavlja komentar sa 5 zvezdica na JYSK.hr:

„Veoma čvrst, debeo, upijajući peškir”

Peškiri NORA dostupni su kao peškir za ruke, peškir za kupanje, peškir za goste i veliki peškir za kupanje, a svi dolaze u sivoj, beloj, prljavo roze, tamnoplavoj, pepeljasto plavoj boji i boji peska.

STIDSVIG peškiri sa uzorkom

Peškiri sa uzorkom vise u kupatilu

STIDSVIG je tkani peškir sa predivnim uzorkom koji omogućava peškiru bolje upijanje vode i brže sušenje nakon tuširanja. Ovaj norveški kupac ceni njihov dekorativni efekat u kupatilu i ostavlja komentar sa 5 zvezdica ovim rečima:

“Prelepi peškiri sa tkanim uzorkom koji krase kupatilo.”

Peškiri STIDSVIG dostupni su kao peškiri za kupanje, peškiri za ruke i peškiri za lice u beloj, sivoj, roze i mint boji.

SORUNDA pamučni peškiri

SORUNDA je naš apsolutno vrhunski kvalitet. Tkanina je od prediva sa šupljim jezgrom i u kombinaciji sa posebnom tehnikom tkanja daje mekani peškir koji je vrlo upijajući i brzo se suši. Jedan od naših grčkih kupaca ga ovako opisuje i ostavlja ocenu od 5 zvezdica:

“Jedan od najlepših peškira koje sam kupila. Gust je, pun i mekan..!”

SORUNDA je dostupna kao peškir za ruke i za kupanje u tri različite boje: beloj, natur i sivoj.

Više o našim peškirima

JYSK ima dugogodišnje partnerstvo sa dobavljačima tekstila za kupatilo koje traje više godina. Naši dobavljači znaju šta je važno za nas u JYSKu: temeljno testiranje proizvoda i posvećenost održivosti. Naglašavamo recikliranje i korišćenje zelene energije kad god je to moguće.

Pročitajte više o održivosti u JYSKu.

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja

Održite toplotu i nakon tuširanja