Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Složeni plavi peškiri na klupi s držačem četkice za zube i dozerom tečnog sapuna

JYSK noviteti: oprema za kupatilo

Naša iskusna ekspertkinja za kategoriju kupatila, Kathrine Møller Vinther, je odabrala nove proizvode za našu kategoriju kupatila. Kathrine je jako stalo do kvaliteta, trenutnih trendova,  pristupačosti cena i zadovoljstva naših kupaca: “Uvek mi se sviđa kada svoj stil možete videti u svakoj prostoriji u vašem domu – uključujući i kupatilo. Zato sam se fokusirala na dve 'trendy' teme u dve vrlo različite palete boja: od klasične, skandinavske plave i boje peska do romantičnijih, ženstvenijih nežno ružičastih i pastelnih boja. U JYSKu uvek postoji nešto za svakoga,” ističe s osmehom.

Romantična elegancija

“Prvo bih htela da istaknem kupatilski set LISTERBY. To je potpuno novi izgled i kvalitet u našoj kategoriji kupatila,” govori Katherine. “Ima vrlo sladak izgled belog bisera koji je sjajan, ali elegantan. Savršeno se uklapa u klasično i romantično kupatilo.”

LISTERBY je izrađen od poliresina, koji je prilično otporan materijal. To ga čini savršenim za porodice sa decom i uopšteno za ljude koji vole praktične i izrdržljive stvari.

Kathrine nastavlja: “Kombinovala bih LISTERBY s mekim i elegantnim peškirima u roze boji i boji peska kako bih zaista upotpunila romantični stajling koji se sviđa mnogim ljudima.”

Slično kao LISTERBY, kupatilski set EDSBRO ima vrlo nežan izgled sa svojim mekim oblicima i ručno oslikanim malim tačkicama u različitim nežnim pastelnim bojama.

Serija EDSBRO izrađena je od stakla i uključuje dozer tečnog sapuna i držač četkice za zube.

„Stvarno mislim da izgleda neverovatno kada stilizujete EDSBRO sa boemskim izgledom drugih proizvoda u mesinganoj i zlatnoj metalik boji. Žuti GISTAD peškir zaista ističe zlatnu boju,” ističe Kathrine. 

Klasična i cool oprema za kupatilo

“Dodatno, htela bih da skrenem pažnju na našu novu kolekciju STENINGE,” nastavlja Kathrine. "Vrlo je cool s jednostavnim i klasičnim dizajnom, ali ipak imate topao i prijatan osećaj zahvaljujući prljavo belim i bež šarama koje su trenutno vrlo moderne.

STENINGE uključuje dozer tečnog sapuna, držač četkice za zube i WC-četku. Izrađen je od kamenine s uzorkom pločica u tom tonu.

"Stilizovala bih STENINGE sa našim luksuznim peškirom SORUNDA kako bih održala moderan izgled", predlaže Kathrine.

Dodajte završne detalje svom kupatilu

“Ovo su mi bili omiljeni setovi opreme za kupatilo u novom asortimanu, ali želim da istaknem još nekoliko proizvoda. Pre svega, nova kanta za otpatke s pedalom ULLATTI u boji peska koja savršeno odgovara seriji STENINGE,” nastavlja Kathrine.

„Tanki pravougaoni oblik ističe ga i uklapa u manja kupatila. Stvarno volim ovu toplu boju,” kaže ona.

ULLATTI ima poklopac koji se bešumno zatvara i kapacitet od 5 litara.

Kathrine ima još jednu novost za nas: “A tu je i TORTUNA. Jednostavno obožavam ovu slatku tacnu. Glazura menja boju iz prljavo bele u boju peska i daje tacni realističan izgled.”

TORTUNA je napravljena od kamenine u obliku školjke.

“Koristila bih TORTUNA tacnu za nakit i dodatke za kosu u svom kupatilu, sanjajući o toplim letnjim danima na peščanoj plaži na Karibima”, završava Kathrine sa osmehom.

Zašto ne uneti atmosferu plaže u svoje kupatilo? Kombinujte tacnu TORTUNA sa peškirima NORA u boji peska i kantom za otpatke ULLATTI kako biste stvorili atmosferu plaže. Ili proverite celi asortiman opreme za kupatilo, kupatilskih prostirki i zavesa za tuširanje na JYSK.rs, budite kreativni i uredili svoje kupatilo u prostor koji oslikava vaš jedinstveni stil i ukus.

Saznajte više

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu