Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Vrtna garnitura sa stolom i stolicom, sofa i ležaljka na velikom balkonu

U centru pažnje: kolekcija UGILT

Elegantan, vintage izgled i klasičan šarm - to je ono što karakteriše UGILT kolekciju baštenskog nameštaja. Sastoji se od lounge sofe, lounge stolice, duple ležaljke, lounge stola , kolica, klupe i saksije. Svi imaju okvir od galvanizovanog čelika, premazan prahom, nadopunjen tamno smeđim detaljima i elementima bagremovog drveta. Ležaljka, louge stolica i lounge sofa imaju luksuzne debele jastuke sa dugotrajnom, grubo tkanom navlakom.

Pogledajmo detaljnije proizvode iz UGILT kolekcije i njihove recenzije kupaca* (nisu svi proizvodi dovoljno dugo u našem asortimanu da bi dobili recenzije).

Baštenska lounge sofa za 3 osobe i lounge stolica


UGILT lounge sofa ima mesta za tri osobe, a na strani ležaljke se možete super udobno smestiti. U pitanju je teška lounge sofa, koja ostaje tamo gde je postavite, ali je njen izgled lagan i prozračan. UGILT lounge sofa ima prosečnu ocenu 4 od 5 zvezdica, a jedan od naših kupaca iz Rumunije ostavlja recenziju od 5 zvezdica ovim rečima:

“Jako lep baštenski nameštaj. Jednostavan za sastavljanje, dobro napravljen. Udoban i ne zauzima puno prostora. Preporučujem.”

UGILT baštenska lounge stolica


Ova visokokvalitetna ležaljka je još jedan odličan primer čvrstog, ali laganog izgleda UGILT komada. Prepoznatljiva "rešetka" od metala i drveta na bočnoj i zadnjoj strani stolice ono je što stvara prozračan izgled koji će odgovarati svakoj terasi ili balkonu. Debeli jastuci omekšavaju četvrtasti izgled i pozivaju vas da se zavalite i uživate u hladnom piću.

UGILT lounge sto


Upotpunite svoju lounge zonu na terasi ili balkonu UGILT lounge stočićem - savršenim za popodnevno druženje uz grickalice i hladna pića. Sto ima prosečnu ocenu 4,4 od 5 zvezdica, a u JYSKu se slažemo sa ovim češkim kupcem koji mu daje ocenu od 5 zvezdica i ovako ga opisuje:

“Užitak skandinavskog dizajna za izležavanje u bašti...”

UGILT saksija


UGILT saksija ima rešetku koja podržava vaše biljke i može omogućiti biljkama klematisa ili slatkog graška da se penju. Možete je postaviti uz zid u sunčanom uglu svoje terase ili je koristiti kao pregradu u svom dvorištu.

UGILT kolica


UGILT kolica su i praktičan i dekorativni dodatak vašem balkonu ili terasi. Koristite ih kao svoju kuhinjsku opremu na otvorenom ili kao mala barska kolica. Jedan od naših danskih kupaca ostavlja ovu recenziju kolicima uz ocenu od 5 zvezdica:

"Lep sto. Predivni materijali i jednostavno za sastavljanje.”

UGILT klupa


UGILT dolazi i u obliku klupe – nezamenljive na malom balkonu ili terasi, gde višenamenski nameštaj dobro dođe. U Grčkoj, jedan od naših kupaca je koristi u različitim okruženjima i daje joj ocenu od 5 zvezdica sa ovim opisom:

“Odlična vrednost za novac. Vrlo korisna, dobre veličine i kao klupa i kao stočić za kafu”

UGILT ležaljka za sunčanje


Ležaljka je najnoviji dodatak kolekciji UGILT. Njena životna misija je da vam omogući da se zavalite, možda uz svoju dragu osobu, i opustite uz knjigu ili časopis. Verujemo da će dorasti ostalim članovima kolekcije UGILT.


Pronađite još saveta za urbano uređenje bašte i balkona


*Recenzije dolaze iz sledećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Nemačka i Švajcarska u februaru 2023.

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine