Moderne lounge stolice

Pronađite najudobnije baštenske stolice za svoju baštu, terasu ili balkon! Lounge stolice idealne su za elegantan, a ujedno i ušuškan izgled svakog spoljašnjeg prostora. Možete ih kombinovati i sa drugim nameštajem i smestiti ih gde god vama odgovora. U JYSKu vas čeka širok izbor lounge stolica različitih boja, dimenzija i materijala - po sjajnim cenama. 

29 proizvodi
    29 proizvodi

    Podesive baštenske stolice

    JYSK lounge stolice pružaju vrhunsku udobnost i bezbrižno uživanje na vašem balkonu, dvorištu ili na terasi. Iz ponude izdvajamo elegantne podesive fotelje od petana i tekstilena sa kliznim podešavanjem naslona za ruke i noge koji omogućavaju potpuno uživanje i opuštanje na otvorenom. Podesite stolicu kako vam najviše odgovara i uživajte u čitanju knjige, ispijanju osvežavajućeg pića ili popodnevnom dremanju. Našu ponudu lounge podesivih stolica pogledajte na ovoj web stranici ili u vama najbližem JYSKu.

    Koji materijal odabrati?

    Prilikom odabira baštenskih lounge stolica, prednost može biti odabir stolica od materijala koji ne zahtevaju održavanje, poput plastike, petana ili metala. Zajedničko ovim materijalima je da zahtevaju minimalno održavanje - lako se čiste vodom i sapunom, a ostaju uredni bez obzira na vetar i vreme.