Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Baštenski lounge set i viseća stolica

Urbano uređenje bašte i balkona

Lagana muzika tiho svira. U pozadini se čuje buka grada. Najbliži prijatelji i porodica okupljeni oko baštenskog stola ili zavaljeni u lounge garnituru. Ne morate propuštati dobru atmosferu i druženja, čak i u ovim vremenima koja nisu za putovanja i izlaske. Kreirajte urbanu, kul atmosferu u vlastitom domu.

Pažljivo odaberite svoju paletu


Pravilo koje važi kada želite da kreirate urbanu atmosferu je da kombinujete različite materijale poput drveta, metala i betona. Uz HAJSTRUP složive stolice od čelika i petana i RANGSTRUP okrugli baštenski sto, već ste na dobrom putu.

Staklena vaza i fenjeri na okruglom baštenskom stolu


U urbanom okruženju, bitno je ograničiti sebe na korišćenje samo nekoliko različitih boja. Uz cveće u vazi i sveće u fenjerima, vaša bašta ili balkon i dalje će odisati dinamičnim, razigranim izgledom. 


Ukoliko imate prostora, kreirajte trpezarijsku zonu i zonu za opuštanje koje ćete odvojiti saksijama. Dopustite sebi da se opustite i uživate u ODDESUND lounge setu aluminijumskog okvira i naslona za ruke od FSC™ označenog (FSC™ N001715) tvrdog drveta.

Dvorište sa visećom stolicom i trpezarijskim setom u pozadini

 
Zaštite se od vetra i zantiželjnih pogleda viskom biljakama ili drvećem u žardinjerama. Ili uživajte u privatnom kutku koji će naša nova viseća stolica GJERN, kreirati za vas. Uz savršen oblik, možete čitati svoje časopise ili detektivski roman u miru. Jastuci vas pozivaju na opuštanje i uživanje u laganim pokretima. 

Kreirajte izgled urbane bašte

Tajna urbanog izgleda krije se u elegantnom, a ipak opuštenom stilu. Iskoristite ove savete i kreirajte savršenu rooftop atmosferu na svom balkonu ili bašti: 

  • Kombinujte različite materijale poput drveta, metala, betona
  • Koristite samo nekoliko boja
  • Visoke biljke ili drveće u žardinjerama daće vam zaštitu od vetra i neželjenih pogleda
  • Odvojite zonu za ručavanje od lounge zone saksijama i žardinjerama
  • Ne zaboravite na osvetljenje - lampice, baterijske lampe, sveće i fenjeri mogu pretvoriti običnu sredu u magičnu uspomenu 

 

Saznajte više

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice