Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Kupatilski set na kupatilskoj prostirci sa peškirima za ruke u pozadini

Dodajte malo boje i kreirajte moderno kupatilo

Ako vam se čini da je u vašem kupatilu previše bele boje, na jednostavan način možete stvoriti malo energije i dinamike.

Peškiri za ruke u prigušenim nijansama mogu učiniti taj trik. Kombinujte boje radi dinamike ili kako biste lakše razlikovali peškire za različitu upotrebu.

Peškiri za ruke u tri boje vise na kukicama

 
Prostirka za kupatilo sa malo wow faktora može vam pružiti zadovoljstvo prilikom izlaženja iz tuša. Debela i luksuzna NORBERG prostirka nosi OEKO-TEX® oznaku i ima podlogu od neklizajućeg lateksa kako bi ostala na mestu.  


Dozer za tečni sapun, WC četka, četkica za zube i čaša za četkice iz iste kolekcije takođe mogu dati vašem kupatilu povezan izgled koji će zadovoljiti oko svaki put kada uđete u prostoriju. 

Svetlo ljubičasta kupatilska oprema i prostirka za kupatilo sa peškirima u pozadini


Potrebno vam je još inspiracije? Napravite mini-makeover kupatila bez velikih ulaganja.  

Ako želite ići i korak dalje ili ako vam je potrebno dodatnog prostora, SULVIK polica može biti super rešenje i na njoj možete držati svoj omiljeni parfem ili proizvode za kosu na dve odvojene police. 

Polica sa posudom, držačem za četkice, dozerom za tečni sapun i mirišljavim uljem

Uglavnom je to sve što je potrebno za potpuni makeover kupatila. Među JYSK-ovim prolećnim vestima ima još više poslastica:

Vredno je istaknuti držače RUNDVIK, koji se mogu okačiti u kupatilo i koristiti kao držači šampona. Četkica za zube VIDJA izrađena od bambusa može biti alternativa plastičnim varijantama u jarkim bojama. Toaletna torba KINNA, dostupna u dve nijanse, može pružiti moderan i luksuzan izgled kako kod kuće, tako i kada ste na putu. Kukice za tuš-zavese VARA, zlatnog izgleda, mogu dodati malo glamura vašoj jutarnjoj rutini.

 


Svi noviteti su dostupni u JYSK prodavnicama i online na JYKS.rs 

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire