Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

 

Baštenske stolice od plastike iz okeana i baštenski sto od recikliranog drveta

Večera na otvorenom uz održiviji baštenski nameštaj

Samo nekoliko stvari može učiniti večeru na otvorenom još boljom; jedna od njih je osećaj da ste doneli pravu odluku po pitanju baštenskog nameštaja. U ovom blog postu predstavljamo vam dva održivija proizvoda iz našeg asortimana.

SADBJERG složiva baštenska stolica od okeanske plastike

SADBJERG je elegantna i udobna baštenska stolica te možete uživati u njenoj udobnosti znajući da su sedište i naslon izrađeni od reciklirane plastike iz okeana, da je drvo na naslonima za ruke FSC-sertifikovana (FSC™ N001715) tikovina, te da je okvir stolice izrađen od recikliranog aluminijuma.

Stolice SADBJERG mogu se slagati jedna na drugu i lako ih je odložiti, te ćete im produžiti životni vek ako ih zaštitite od hladnoće, kiše i vetra tokom zimskih meseci.

EBBESKOV baštenski sto od recikliranog drveta

EBBESKOV je baštenski sto čije su noge, ram i ploča stola od reciklirane tikovine sa FSC-sertifikatom. Sedite, zavalite se i uživajte u predivnom prizoru i prijatnom osećaju punog drveta - savršeno za vaše večere na otvorenom.


FSC oznaka je vaša garancija da drvo koje se koristi za izradu baštenskog nameštaja potiče iz održivijeg šumarstva ili drugih odgovornih izvora.

Elegantan baštenki set

Stolica SADBJERG i baštenski sto EBBESKOV se tako dobro slažu da ih možete pronaći kao set u JYSKu. To znači da ih možete nabaviti po povoljnijoj ceni.

Baštenske stolice od recikliranih materijala i drveni baštenski sto na terasi

 

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom