Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
5 različitih baštenskih stolica na terasi sa pogledom na okean

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Baštenske stolice, pored odličnog baštenskog stola, suštinski su deo uživanja na otvorenom. Bez obzira da li se vaš spoljni prostor sastoji od malog balkona, velike terase ili velike bašte, baštenske stolice nam omogućavaju da provodimo vreme na otvorenom sa prijateljima i porodicom.

Da li tražite baštenske stolice, lounge stolice ili možda viseće stolice ili ležaljke? Bez obzira koju vrstu stolice želite, odabir može biti težak ako nemate sve informacije. Srećom, ovaj vodič vam može pomoći u izboru. Čitajte dalje i saznajte više o tome kako da izaberete baštenske stolice.

  Kako odabrati pravu baštensku stolicu?

  Postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir pre nego što se odlučite za baštensku stolicu ili baštenske stolice koje želite da kupite. Baštenske stolice dolaze u različitim tipovima, od kojih su neke dizajnirane za ručavanje na otvorenom, a druge za izležavanje i opuštanje na otvorenom. Svaka vrsta stolica ima različita svojstva, što neke čini pogodnijim za vaše specifične potrebe od drugih. Dakle, kako možete biti sigurni da ste izabrali prave? U sledećim odeljcima ćete saznati više o relevantnim faktorima koje treba da uzmete u obzir.

  1. Različite vrste baštenskih stolica

  Postoji mnogo različitih vrsta baštenskih stolica, od kojih je svaka dizajnirana za svoju namenu. Neke su savršene za uživanje u šoljici kafe ili hladnog napitka pored bistro stola na suncu, dok su druge savršene za opuštanje tokom toplih letnjih popodneva. U odeljcima ispod, naći ćete širi izbor stolica za vašu baštu ili terasu, od baštenskih stolica za ručavanje do ležaljki, nudeći ponešto za svako okruženje i aktivnost na otvorenom.

  Baštenske stolice za ručavanje

  Verovatno najrasprostranjenija vrsta baštenskih stolica, baštenska stolica za ručavanje je - pored baštenskog stola - savršena za boravak na otvorenom. Savršeni za obedovanje na otvorenom, uživanje u hladnom napitku u društvu ili organizovanje velike večere ili proslave, baštenski sto i baštenske stolice su odličan dodatak vašem balkonu, terasi ili bašti. Ako želite da saznate više o usklađivanju vaših baštenskih stolica sa odgovarajućim stolom, pogledajte naš vodič za odabir savršenog baštenskog stola.