Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Staklena polica sa tanjirima i činijama na zidu pored krpa i vaze sa veštačkim cvećem

Ideje za uređenje doma uz novu Nordic Mood kolekciju

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

TAGOVI: Nordic mood, dekoracije, trendovi u uređenju doma, uredjenje doma

Vedre boje su ključni element nove JYSKove Nordic Mood kolekcije - savršene za doček svetlijih i toplijih dana koji su iza ugla. Fokus kolekcije je na kuhinjskim dekoracijama, ali jednostavno možete neke od proizvoda koristiti i za svoju dnevnu sobu ili bilo koju prostoriju kojoj je potrebno malo svežine.

Zašto ne biste dočekali proleće uz ekskluzivnu ROAR staklenu policu? Bočne strane od izrezbarenog stakla prelepo hvataju svetlost i vizuelno podižu predmete koji su izloženi. 

Keramičke činije na staklenoj polici

 
Moderne kuhinjske ideje za trpezarijski sto

Ulepšajte izgled svojih poslastica uz TORSTEN činiju ili tanjir. Prirodna keramička površina će nadopuniti vaše kulinarske sposobnosti. 

Kolekcija takođe obuhvata dekorativne FRESIA jastučiće u žutoj ili roze boji, savršene za kreiranje vedre atmosfere u vašoj dnevnoj sobi. 

Baršunasti jactučići u roze u žutoj boji u obliku cvetića


Uz malo veštine, kombinujte praktično i lepo. THERMAN korpa je dostupno u žutoj, braon i sivoj boji i u nju staje dosta stvari - ćebad, ukrasni papir ili neke druge sitnice. 

Korpe u braon, žutoj i sivoj boji

 
Visoka vaza sa daškom elegancije

Ispunite prelepu svetlo zelenu vazu SIVERT dekorativnim DAGFFIN veštačkim cvetovima kako biste postigli energičan i dinamičan izgled kuhinje, dnevne sobe ili trpezarije - a možda čak i kupatila. Kuhinjske krpe KAMELIA od 100% pamuka su takođe deo kolekcije. 

Kuhinjski zid sa policom, krpama, vazom i veštačkim cvećem u vedrim bojama

Celokupna Nordic Mood kolekcija je kreirana od komplementarnih boja i artikli će biti izloženi na posebnim lokacijama u našim prodavnicama, za vašu inspiraciju. Ovo naglašava dizajnersku liniju i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

Svi proizvodi iz kolekcije dostupni su za prodaju u JYSK prodavnicama i online od 14-og februara. 

 

 

Činjenice o Nordic Mood-u 

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim za nabavku lično bira proizvode za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood.