Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Letnji dekor i ukrasni dodaci kao ideje za vaš dom ili vikendicu

Ulepšajte svoj dom veselim letnjim bojama

Nova Nordic Mood kolekcija ističe selekciju letnjeg dekora koji je savršen za pozivanje prirode u vaš dom. Od živopisnih svećnjaka do privlačnih vaza, ova kolekcija sadrži sve što vam je potrebno za proslavu leta u vašem domu – ili možda za inspiraciju i ideje za uređenje vaše vikendice.

Nordic Mood kolekcija zrači radošću i optimizmom zbog svojih svetlih i živahnih, ali ipak umirujućih letnjih boja – svetlo bež boja u kombinaciji sa akcentnim komadima u blagim nijansama plave, roze, bež, žute i mint boje. 

Sa organskim oblicima i mekim oblinama, dekoracije poput razigranih vaza SYLVESTER i TORMUND unose ličnost i život u vaš dom, istovremeno kreirajući mirnu atmosferu koja pomlađuje um i dušu.

FREDERIK šolja je divan komad za svaki dom. Unosi razigranost svojim mirnim nijansama pepeljasto plave, zelene, žute i roze boje. Budući da FREDERIK dolazi u više boja, set ovih šolja će izgledati puno življe od pojedinačnih šolja iste boje. Nijanse se takođe nadopunjuju, tako da se sve verzije šolje odlično slažu.

Veštačka biljka aloe vere sa cvetovima predivan je dodatak svakom domu koji žudi za savršenom letnjom atmosferom. Ukrasite svoju sofu AGERTIDSEL ukrasnim jastukom – svetlo bež jastuk sa izvezenim cvetićima koji će vas podsetiti na leto u prirodi. 

Završni dodir za vrhunsku udobnost na vašoj sofi je MYRFIOL ćebe od imitacije krzna. I mekano i udobno, ovo ćebe je savršeno za izležavanje na kauču.

Svećnjak MARK je jednostavan, ali svojim izgledom ipak privlači poglede. Prugice mu daju element razigranosti, a u kombinaciji sa svetlo plavim BALDUR svećama možete napraviti zabavan prekokret i dodati predivan novi detalj u svoj dom. Uz svećnjak MARK, dodajte i MATS svećnjake za radosnu i živahnu atmosferu koja je u isto vreme i opuštajuća.

Cela kolekcija je u prodaji u svim JYSK prodavnicama kao i na JYSK.rs.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni