Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Dodaci za dom i dekor u bež i prirodnim bojama sa veštačkim cvećem i biljkama

Udobnost u vašem domu uz novu Nordic Mood kolekciju

Nova kolekcija proizvoda iz JYSKa osigurava toplu i prijatnu atmosferu u vašem domu svojim organskim oblicima, zanimljivim teksturama i blagim, prigušenim nijansama. Od reljefne bež vaze koja podseća na klasični dekor iz ranijih vremena, do drvenih svećnjaka izrađenih od FSC-sertifikovanog drveta manga (FSCN001715), detalji za dom u ovoj kolekciji kombinuju bezvremensko i rustično kako bi uneli toplinu i opuštanje u vaš enterijer. 

Vaza INGBERT dolazi u predivnoj svetlo bež boji sa malim tamnosivim mrljama, a reljefni vrat daje joj bezvremenski izgled. Prelepi buket veštačkog cveća LAUST dolazi u blagim tonovima bež, roze i boje mente i zajedno sa vazom INGBERT upotpunjuje osećaj udobnosti.

Drveni držači za svećice JOHAN odišu toplinom i unose udobnost u vaš dom zahvaljujući poznatom, prijatnom ukrašavanju doma drvetom. Ovaj držač savršeno odgovara malim svećama i podiže ih na novi nivo, kao i atmosferu vašeg doma. Svaki svećnjak JOHAN unikat je zbog drveta manga od kog je izrađen.

Vaza INGBERT i drveni svećnjak JOHAN čine savršenu kombinaciju za unošenje udobnosti i topline u vaš dom.

Trend koji u poslednje vrijeme postaje sve popularniji jeste više vertikalnosti u uređenju vašeg doma – drugim rečima, podizanje ukrasa i drugih kućnih dodataka sa poda i njihovo postavljanje na određenu visinu. Stalak SIGMUND savršen je za to – služi kao elegantna, ali minimalistička platforma na koju možete postaviti saksije ili vaze sa biljkama, a svojom predivnom, rebrastom površinom i svetlo bež bojom, umirujuć je i oku prijatan deo enterijera.

Saksija RAYMOND savršeno se slaže sa SIGMUND stalkom i deluje kao prirodni produžetak umirujućeg učinka koji stalak ima na okolinu. Dodajte veštačku biljku ASGAR kao komad zelenila, koje ne zahteva održavanje.

Vaza SOFUS je klasičan primer kako organski oblici mogu da unesu predivne detalje u vaš dom. Vaza posebno privlači pažnju kada se postavi uz prirodne materijale kao što je kutija za odlaganje FRITLEV. Dodajte veštačko cveće RALF sa osušenim krajevima u vazu SOFUS kako biste dobili upečatljiv ukras u blagim, mirnim bojama.

BERGMYNTE i ENGKLOKKE ukrasni jastuci nastavljaju trend dodataka za dom u mirnim, blagim bojama. Oba jastuka su bež sa prugama u prigušenim nijansama različitih boja. Uz kraft izgled, uneće mekoću i prijatan izgled u vaš dom. 

BONDEROSE ćebe je nežne bež boje, a njene predivne rese je čine jedinstvenom. BONDEROSE ćebe je savršeno da se ušuškate na kauču ili u udobnoj fotelji. TRISTAN veštačka biljka je savršen dašak zelenila u domu, a u kombinaciji sa saksijom SIVERT, unose i delić prirode u vaš dom.

Cela kolekcija dostupna je u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni