Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Žena spava u krevetu

Koliko kvalitetno spavate? Rešite test!

Datum:

Kategorija: Saveti o spavanju

Za kvalitet naše svakodnevice neophodan je dobar san. Ako ste se ikad zapitali kako možete poboljšati svoj san, evo rešenja. Uz pomoću novog Testa spavanja koje je razvio JYSK možete saznati koji je vaš rezultat na lestvici od 0-100 (100 je najbolji mogući rezultat) te otkriti što možete preduzeti ako želite poboljšati svoj san.

Brojni faktori utiču na kvalitet našeg sna i ne postoji univerzalni ni jedinstven savet kako se pravilno naspavati. Moguće je na primer da spavate premalo ili se često budite po noći. Takođe, možda se budite umorni kad se ujutro oglasi vaš alarm. Možda se pak budite sa bolom u vratu ili neprijatnošću u drugom delu tela. Temperatura sobe, vašeg tela, sve ukupno - takođe utiče na to kako ćete se osećati kad se probudite. Svi ovi faktori utiču na kvalitet vašeg života, pre svega na vašu svakodnevicu, stoga je jako važno da svoj san razmotrite i shvatite ozbiljno.

Rešite kratak Test o spavanju ili posetite vama najbliži JYSK, gde će vas naše stručno osoblje rado i individualno savetovati na licu mesta o tome kako poboljšati kvalitet vašeg sna.

U JYSKu se ponosimo titulom Stručnjaka za kvalitet sna te proizvodima koji su tomu namenjeni. Mi znamo koji će dušek, poplun ili jastuk idealno odgovarati vašim potrebama.