Baštenska oprema - sve za vaše dvorište

Sastavni deo svake bašte čini i oprema uz pomoć koje je obavljanje baštenskih poslova olakšano. Pogledajte ponudu naše baštenske opreme i pronađite sve što vam je potrebno za uređenje vrta i uživanje na otvorenom - navlake za suncobran i baštensku stolicu, zaštitne torbe za jastuke, ulje za negu baštenskog nameštaja od drveta, roštilj za jednokratnu upotrebu, zaklon od vetra, podne obloge, sto za roštilj, posuda za vatru, razni stočići, staklene posude sa slavinom i drugi proizvodi. Istražite našu ponudu i pronađite proizvode koji su vam potrebni.

 

31 proizvodi
    31 proizvodi

    Razno

    Praktični baštenski dodaci

    Uredite svoju baštu, terasu ili balkon dodavanjem naših kvalitetnih baštenskih dodataka i detalja. Uz pomoć ovih baštenskih dodataka moći ćete potpuno da iskoristite pun potencijal vašeg prostora na otvorenom. Postavite na pod naše praktične podne obloge i stvorite interesantnu i privlačnu površinu na svom balkonu ili terasi. 

    Ukrasite svoj eksterijer fontanom ili raznim dekorativnim baštenskim figurama, kao i predivnim veštačkimbiljkama i stvorite prijatnu atmosferu na svojoj terasi ili balkonu. U našem asortimanu ćete takođe naći izletničko ćebe koje možete poneti na izlet u šumu ili na plažu. U ponudi imamo i hotel za insekte koji istovremeno štiti prirodu ali je i zabavan i edukativan za decu.