Saksije za cveće - ukras vaše bašte

Saksije - širok asortiman saksija za vaše dvorište, baštu ili terasu. Sa dolaskom lepog vremena, više pažnje posvećujemo uređenju cveća na terasi ili u bašti. Raznolike saksije za cveće pomoći će vam da vaša terasa i dvorište zasijaju punim sjajem. Vaše saksije za cveće odaberite prema vrsti biljke – u JYSKu vas čeka širok izbor baštenskih i balkonskih saksija za cveće različitih veličina, boja - krem, braon, crne, natur, sive i materijala - saksije od čelika, petana, drveta... Pogledajte našu ponudu.

49 proizvodi
    49 proizvodi

    Inspiracija za korišćenje saksija na terasi

    Biljke su sigurno jedna od najlepših dekoracija, posebno kada je u pitanju prostor na otvorenom. Saksije u bašti imaju puno prednosti - posebno ako biste radije vreme trošili na nešto drugo osim uklanjanja korova. Saksije su jednostavne, lako ih možete pomerati i možete ih koristiti za odvajanje delova prostora. Ukoliko imate veliku baštu ili dvorište, visoke saksije i žardinjere mogu biti savršen izbor te možete kreirati prostor za odmor, prostor za igru i za ručavanje. Pročitajte više o korišćenju pregrada na otvorenom.

    Saksije mogu imati više funkcija

    Pored cveća i zelenih biljaka, saksije možete koristiti za sadnju povrća ili začinskog bilja. Možete ih postaviti i na ulaz u kuću ili dvorište i na taj način stvoriti privlačan ulazni prostor za svoje goste. Male saksije sa cvećem idealne su kao ukras na baštenskom stolu. Budite slobodni i kombinujte saksije različitih boja, dimenzija i visina. Ako saksije postavljate na mesto koje je često izloženo vetru,  obavezno odaberite čvršći materijal.