SANDUCI ZA JASTUKE - ODLIČAN IZBOR ZA ODLAGANJE

Sanduk za jastuke će čuvati vaše baštenske jastuke čistim i suvim tokom leta, a praktično je rešenje za pospremanje terase nakon dugog dana provedenog napolju. Kupovinom velikog sanduka za jastuke, moći ćete brzo i jednostavno da odlažete dečje igračke i druge male predmete koji bi u suprotnom mogli da zasmetaju kada, recimo, pozovete prijatelje na roštilj. U JYSKu ćete pronaći veliki izbor sanduka za jastuke i manjih ormara za spoljno odlaganje u različitim veličinama i od materijala kao što su sintetička pletena vlakna petana i ratana, aluminijum, čelik i plastika. 

  Bašta - Spoljno odlaganje

  Sand. za jas. HOUSTRUP Š148xV91xDub77 cr
  25000,- din/kom
  39999,- /kom
  UŠTEDA 37%
  Do isteka zaliha
  Samo onlajn
  Sand.za jas. TAMBOHUSE Š150xV91xDub77 s
  40000,- din/kom
  54999,- /kom
  UŠTEDA 27%
  Do isteka zaliha
  Samo onlajn
  Sand.za jas. TAMBOHUSE Š150xV91xDub77 n
  40000,- din/kom
  54999,- /kom
  UŠTEDA 27%
  Do isteka zaliha
  Samo onlajn

  KOJI SANDUK ZA JASTUKE ODABRATI?

  U JYSKu ćete pronaći tri vrste sanduka za odlaganje na otvorenom:

  • Baštenski ormar
  • Sanduk za jastuke
  • Kutija za odlaganje

  Svi su dostupni u različitim veličinama i imaju nekoliko polica ili jedan veliki odeljak. U zavisnosti od vaših potreba, morate uzeti u obzir nekoliko stvari prilikom kupovine rešenja za odlaganje za baštu.

  Boja i materijal - Da li vaš sanduk za jastuke treba da odgovara vašem baštenskom nameštaju? U tom slučaju polazna tačka može biti izbor iste boje i materijala. Izbor materijala takođe govori o načinu održavanja. Plastika i petan su materijali otporniji na vremenske uslove i ne zahtevaju održavanje, dok drvo zahteva podmazivanje kako se ne bi isušilo i puklo.

  Veličina - razmislite koliko jastuka treba odložiti u sanduk i koliko drugih prostora za odlaganje imate. Takođe postoji razlika između debelih jastuka koji idu sa lounge garniturama i malih jastuka za stolice. Ukoliko vam je potreban prostor za odlaganje opreme, igračaka i saksija razmišljajte o baštenskom ormaru kao investiciji.  

  Namena - Da li sanduk ili kutiju treba koristiti samo za skladištenje ili za više namena? Pored toga što služi kao kutija za odlaganje, sanduk za jastuke može se koristiti i kao pregrada za sobu na terasi između dela za opuštanje i trpezarije. Ako imate mali balkon, možete odabrati nisku kutiju sa tapaciranim sedištem - tada jastuk postaje klupa koja se može koristiti za dodatno sedenje.