Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Pronađite inspiraciju uz 'DARK DECO' stil

Pronađite inspiraciju uz 'DARK DECO' stil

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, uređenje doma

 

Trendovi uređenja enterijera menjaju se iz godine u godinu, te nam donose različite novitete uz koje veoma lako možete osvežiti celopkupan izgled vašeg doma. U nastavku teksta saznajte kako da uz nekoliko detalja uredite enterijer uz 'Dark Deco' stil. 

Dizajniran od strane JYSKovog tima

Uz pažljivo birane detalje JYSKov Range & Design tim kreirao je 'Dark Deco' stil želeći da na jedinstven način omogući kupcima da svom domu dodaju jedinstvenu, modernu notu uz pristupačne artikle.

Autentičan stil sa tamnim tonovima

'Dark Deco' stil karakterišu teški materijali u tamnim tonovima koji uz kombinaciju različitih detalja stvaraju posebnu atmosferu u domu. Velur, metal, mermer, obojeno staklo i bakarni tonovi odlike su ovog stila po kojima je prepoznatljiv.

Ukoliko već razmišljate kako da unesete ovaj stil u vaš kutak, naš predlog je da krenete sa kupovinom ukrasnih jastuka ili ćebadi, te kao finalni element dodate neku od dekorativnih kutija ili lampi iz naše ponude.

U spavaćoj sobi ili kupatilu par dodataka poput posteljine sa interesantnim printom ili mekanih peškira, će u ptpunosti promeniti izgled prostora i ulepšati vaš kutak za uživanje.


DARK DECO stil za uređenje