Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
3 ideje za uređenje kućne kancelarije

3 ideje za uređenje kućne kancelarije

Kreiranje i uređenje kućne kancelarije za dosta ljudi može biti vrlo zahtevno. Imate li dodatnu sobu za kućnu kancelariju ili ćete morati da zauzmete kutak dnevnog boravka? Čime ćete opremiti svoju kancelariju i koliko poznajete ergonomiju? Možete započeti sa čitanjem naših saveta - pripremili smo 3 ideje kako da uredite svoj home office.

Rad od kuće ima svoje prednosti, ali i mane. Prema našoj stručnoj menadžerki kategorije nameštaja, Rikke Høst Moustgaard, fleksibilnost je ključ uspeha. “Ono što nam je potrebno u kućnoj kancelariji je kombinacija mogućnosti i personalizovanih rešenja - ovo će nam pomoći da prilagodimo radni prostor tokom dana na ergonomsko prihvatljiv način”, objašnjava Rikke.

Inspirišite se našim verzijama radnih kutaka u tri različita izdanja: 

1: Ravna leđa i glavu gore uz podesivi sto

Kućna kancelarija sa podesivim stolom i gaming stolicom


U kućnoj kancelariji zdravo i ergonomsko sedenje i držanje je vrlo bitno, kao i u pravoj kancelariji. Upravo zbog toga, stolica i sto ovde igraju glavnu ulogu. Gaming stolica NIBE pruža udobnost koja vam je potrebna, kao i lumbalnu podršku, dok vam podesivi sto SLANGERUP omogućava promenu pozicije kada god vi to poželite. Kažu da je najzdravija poza dok sedite i radite – sledeća – što zapravo znači da ne treba dugo biti u istoj pozi dok radite. Podesivi sto omogućava vam fleksibilnost koja vam je potrebna.

2: Saveti gejmera

Kućna kancelarija sa gejmerskim stolom i gejmerskom kompjuterskom stolicom


Ko zna najbolje kako ostati koncentrisan satima ispred računara? Da, tako je, to su definitivno gejmeri! Gejmerski sto sa držačem za čaše i slušalice, LANGHOLM, pomaže vam da budete fokusirani i da vam sto bude uredan. 

3: Mali radni prostor za velike ideje

Home office sa radnim stolom i kancelarijskom stolicom


Ako imate mali stan, može se činiti nemogućim stvaranje ugodnog radnog mesta u postojećem domu. No, HERLEV sto i komoda mogu stati i u najmanji ugao vaše sobe, pomoću njih možete stvoriti prijatno radno okruženje za stvaranje velikih ideja. Takođe, možete uzeti lepu radnu stolicu koja je i dobra za vas i vaša leđa.

Više predloga za kućnu kancelariju

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici