Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

3 ideje za uređenje kućne kancelarije

3 ideje za uređenje kućne kancelarije

Kreiranje i uređenje kućne kancelarije za dosta ljudi može biti vrlo zahtevno. Imate li dodatnu sobu za kućnu kancelariju ili ćete morati da zauzmete kutak dnevnog boravka? Čime ćete opremiti svoju kancelariju i koliko poznajete ergonomiju? Možete započeti sa čitanjem naših saveta - pripremili smo 3 ideje kako da uredite svoj home office.

Rad od kuće ima svoje prednosti, ali i mane. Prema našoj stručnoj menadžerki kategorije nameštaja, Rikke Høst Moustgaard, fleksibilnost je ključ uspeha. “Ono što nam je potrebno u kućnoj kancelariji je kombinacija mogućnosti i personalizovanih rešenja - ovo će nam pomoći da prilagodimo radni prostor tokom dana na ergonomsko prihvatljiv način”, objašnjava Rikke.

Inspirišite se našim verzijama radnih kutaka u tri različita izdanja: 

1: Ravna leđa i glavu gore uz podesivi sto

Kućna kancelarija sa podesivim stolom i gaming stolicom


U kućnoj kancelariji zdravo i ergonomsko sedenje i držanje je vrlo bitno, kao i u pravoj kancelariji. Upravo zbog toga, stolica i sto ovde igraju glavnu ulogu. Gaming stolica NIBE pruža udobnost koja vam je potrebna, kao i lumbalnu podršku, dok vam podesivi sto SLANGERUP omogućava promenu pozicije kada god vi to poželite. Kažu da je najzdravija poza dok sedite i radite – sledeća – što zapravo znači da ne treba dugo biti u istoj pozi dok radite. Podesivi sto omogućava vam fleksibilnost koja vam je potrebna.

2: Saveti gejmera

Kućna kancelarija sa gejmerskim stolom i gejmerskom kompjuterskom stolicom


Ko zna najbolje kako ostati koncentrisan satima ispred računara? Da, tako je, to su definitivno gejmeri! Gejmerski sto sa držačem za čaše i slušalice, LANGHOLM, pomaže vam da budete fokusirani i da vam sto bude uredan. 

3: Mali radni prostor za velike ideje

Home office sa radnim stolom i kancelarijskom stolicom


Ako imate mali stan, može se činiti nemogućim stvaranje ugodnog radnog mesta u postojećem domu. No, HERLEV sto i komoda mogu stati i u najmanji ugao vaše sobe, pomoću njih možete stvoriti prijatno radno okruženje za stvaranje velikih ideja. Takođe, možete uzeti lepu radnu stolicu koja je i dobra za vas i vaša leđa.

Više predloga za kućnu kancelariju

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici