Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Kućna kancelarija

Šta je sve potrebno za praktičnu kućnu kancelariju

Kućna kancelarija postala je stalni element u većini domova. Neki ljudi imaju mogućnost da pretvore celu prostoriju u home office, dok drugi koriste prostor u hodniku, spavaćoj sobi, dnevnoj sobi... Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju projektiranje kućne kancelarije. Sastavili smo 5 stvari koje morate imati za dizajn atraktivne, ali praktične kućne kancelarije.

Mesto za sedenje

Kada je u pitanju odabir kancelarijske stolice, treba imati na umu koliko ćete vremena provoditi u njoj. Ako se radi o više sati, udobnost je ključan faktor. Odaberite udobnu i elegantnu kancelarijsku stolicu sa ergonomskom podrškom za leđa. Možete podesiti visinu, sedište, naslon i naslon za ruke tako da najbolje odgovara vašim potrebama.

Ako je vaša kancelarija vrlo vidljiva ili ako je koristite uglavnom za manje kancelarijske poslove, dekorativna stolica verovatno će biti bolji izbor za vas. Kancelarijska stolica ne mora da izgleda ozbiljno i strogo. Postoji mnogo atraktivnih stolica, što znači da se može dobro uklopiti u ostatak vašeg dekora.
Ovde pronađite savete kako da pomoću zavesa stvorite ''nevidljivi'' home office. 

Ne zaboravite da stavite tepih ispod svoje kancelarijske stolice, tako da zaštitite osetljiv pod od tragova točkića.

Kancelarijski sto

Kancelarijski sto je glavna tačka vašeg radnog prostora i postavlja dizajn cele prostorije. Vaš sto treba da bude praktičan i atraktivan u pogledu veličine i materijala.

Mali stolovi odlični su za lakši i kraći boravak u kancelariji, a kancelarija u kojoj se planira duži i češći boravak često zahteva više radne površine. Ugrađene fioke praktične su i olakšavaju organizaciju kancelarijskog materijala. Sa druge strane, minimalistički sto bez velikih fioka stvara osećaj lakoće u dekoru i pruža dosta prostora za noge.
Drveni stolovi čine home office ugodnijim, a sjajni i stakleni stolovi daju prostoru ekskluzivan izgled.

Odlaganje u kućnoj kancelariji

Dodatan prostor za odlaganje u kancelariji je uvek potreban. Možete da odaberete otvoreni sistem polica koji je atraktivan i ako su vaše stvari sličnog izgleda i ujednačene kako bi sve bilo uredno. Takođe, otvoreni sistem pruža prostor za prikaz ukrasnih predmeta koji pomažu u dodavanju ličnog pečata dizajnu kancelarije. Zatvorene komode odlične su jer sprečavaju nered i možete odložiti predmete koji vam inače samo mogu smetati.

Male stvari na stolu mogu da zauzmu puno prostora ako nisu organizovane ili nemaju svoje mesto. Kancelarijski pribor bitan je, ali može narušiti vaš dekor. Na sreću, postoji mnogo pametnih rešenja za odlaganje. Stalak za časopise, fioke, korpe i kutije za spremanje olovaka, spajalica, papira i svega što koristite.

Puno papira na kancelarijskom stolu nije naročito privlačno. Prostor gde ćete odlagati svoje papire vam je neophodan jer će izgledati uredno i biće lako dostupni.

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici