Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Tri različite vrste radnih stolova i kancelarijskih stolica za kućnu kancelariju

Vodič: odabir radnog stola za home office

Koji sto je idealan radni sto za mene? Odgovor zavisi od prostora koji imate na raspolaganju, nameni radnog stola i o stilu koji vam se sviđa. U ovom vodiču predstavljamo vam nekoliko različitih ideja iz JYSKa.

Za početak, razmislite koja veličina radnog stola je za vas optimalna. Ako sto upotrebljavate za (kancelarijski) posao i treba vam mesta za monitor, miš i tastaturu, sto bi trebao biti što dublji i ne uži od 60 cm.

Ako imate više monitora, uzmite u obzir i širinu stola. Ako imate dva monitora, potreban vam je radni sto širine najmanje 140 cm.

Vrlo je bitna i visina samog stola. Većina stolova visoka je oko 75 cm, ali ako volite redovno da se protegnete ili vam je potrebno da češće prošetate, sto podesive visine idealno je rešenje za vas. U našem asortimanu imamo dve različite verzije podesivog stola, i to svaki u dve verzije u boji: SLANGERUP i STAVANGER. SLANGERUP ima maksimalnu visinu od 119 cm, dok STAVANGER ima maksimalnu visinu od 85 cm.

Podesivi sto i gaming stolica u kućnoj kancelariji

Sto sa prostorom za odlaganje

Kada kupujete nameštaj za kućnu kancelariju, uvek je dobro razmotriti rešenja za odlaganje. Potreban vam je sto sa odlaganjem ili tražite novi komad nameštaja samo za odlaganje u vašoj kućnoj kancelariji? Neki stolovi imaju ugrađene fioke, poput stola STEGE.

Ostali stolovi imaju prostor za odlaganje poput police ispod ploče stola, a neki imaju kombinaciju to dvoje, poput TRAPPEDALA.

Fioke se takođe mogu nalaziti sa strane stola, tako da imate više prostora za noge i više prostora za odlaganje - kao što je slučaj sa stolom BILLUND koji takođe ima mali ormarić.

Jednostavni i elegantni stolovi

Ako volite minimalizam svog home office-a ili ako nemate potrebe za odlaganjem, AABENRAA je predivan radni sto sa malim prostorom ispod ploče stola.

Druga opcija je VANDBORG koji je nešto širi i dublji od AABENRAA stola, ali vrlo elegantnog izgleda.

Gaming sto

Ako ste vi (ili vaš tinejdžer) strastveni igrač kompjuterskih igrica, gaming sto poput LANGHOLMA pravi je izbor za vas. Pored svojstava kompjuterskog stola, izgleda futuristički sa ugrađenim LED svetlima, a sa držačem za čašu smanjujete šanse za prosipanje pića na svoju opremu.

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici