Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Tri različite vrste stolica i radnih stolova za home office

Vodič: kako odabrati kancelarijsku stolicu za home office

Kad idete u kupovinu nove kancelarijske stolice, treba uzeti u obzir neke od ovih stvari: kakvu vrstu materijala preferirate? Veštačku kožu lako je očistiti, ali tkanina ili mreža mogu biti prijatnije - posebno tokom toplih perioda. Kakav oslonac za leđa želite/vam je potreban? Imate li posebnu sobu kao kancelariju ili želite da se vaša nova kancelarijska stolica uklopi u nameštaj vaše trpezarije ili dnevnog boravka? U ovom blogu vodimo vas kroz različite mogućnosti kancelarijskih stolica koje možete pronaći u JYSKu.

Prave kancelarijske stolice

Želite da sedite - i osećate se - kao šef? Tada je TJELE stolica pravi izbor za vas. Sa visokim naslonom, podstavljenim sedištem i naslonima za ruke, to je vrhunski izbor kancelarijske stolice. TJELE je prilagodljiva po visini i izuzetno je udobna tokom dužih razdoblja sedenja. Površina je od veštačke kože, a lako se čisti i održava.

Crna kancelarijska stolica za kancelarijskim stolom


SKODSBORG ima sličan izgled kao i TJELE, ali je od tkanine, koja može malo bolje prijanjati uz noge i leđa kada duže sedite. Stolica SKODSBORG je takođe dostupna i u crnoj boji.

Kancelarijska stolica od sive tkanine za radnim stolom


ASPERUP je mrežasta kancelarijska stolica koja će vas iznenaditi svojom udobnošću. Mreža je prozračan materijal koji je vrlo prijatan tokom letnjih meseci, ali i u ostatku godine pruža prozračnost uz udobnost.

Mrežasta kancelarijska stolica za crnim podesivim stolom

Moderne kancelarijske stolice

Ako nemate posebnu radnu sobu već radite iz dnevne sobe, možda biste više voleli stolicu koja bi se uklopila u uređenje kompletnog boravka. SNEDSTED je moderan izbor - kancelarijska stolica podesiva po visini, od veštačke kože sa hromiranim postoljem.

Bela kancelarijska stolica za radnim stolom sa fiokom i prostorom za odlaganje


Kancelarijska stolica JONSTRUP odgovara našim trpezarijskim stolicama iste serije, pa ako ih imate i oko trpezarijskog stola, možete stvoriti ujednačen izgled u svom domu.

Moderna kancelarijska stolica konjak boje i elegantan radni sto


ABILDHOLT je ergonomska kancelarijska stolica od sive tkanine, podesive je visine i ima udobno sedište. Naslon je oblikovan tako da podupire leđa kada sednete.

Kancelarijska stolica od tkanine i podesiv radni sto pored prozora


Gaming stolice

Ako ste strastveni igrač kompjuterskih igrica, važno je voditi računa o položaju tela tokom dugih gaming sesija. Namenska gaming stolica mogla bi biti pravi izbor za vas. Jedna od opcija je udobni HAVDRUP koji se može podesiti po visini, a ima funkciju postupnog naginjanja za ublažavanje povratnog pritiska tokom višesatnog igranja igrica.

Gaming stolica i kompjuterski sto

 

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici