Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Dva primera kako možete koristiti zavese za razdvajanje prostorija: Za spavaću sobu i za kućnu kancelariju

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Zavese su pravi višenamenski dodatak domu. Ne samo da vas štite od sunca, održavaju kuću toplom ili hladnom, stvaraju privatnost od znatiželjnih pogleda sa prozora, već ih možete koristiti i usred sobe za stvaranje zasebnih područja.

Stvorite spavaću sobu u dnevnoj sobi

Kada deca odrastu, poželeće svoju sobu, ostavljajući vama dnevni boravak kao spavaću sobu. Ako imate veliki dnevni boravak, zašto ne biste stvorili zaseban prostor za svoj krevet, koristeći zavese?  Okačite zavese sa plafona i pomoću njih podelite sobu na dva dela. Na taj način vaš dnevni boravak može imati kutak za krevet, a ostatak služi pravoj svrsi. Ako vam se ne namešta krevet, samo navucite zavese tokom dana.

Pobrinite se da zavese imaju boju koju smatrate umirujućom i prikladnom za spavanje. AUSTRA dolazi u nekoliko različitih boja.

Roze zavese u finkciji razdvajanja područja za spavanje u dnevnoj sobi
Zavesa AUSTRA 1x140x300 barš. roze
3750,- din/kom
4999,- /kom
UŠTEDA 25%

''Nevidljivi'' home office

Zavese možete koristiti i da stopirate poglede prema vašem home office-u danima kada ne radite.

Svoj home office možete smestiti u veliki dnevni boravak. Za vreme slobodnih dana ili nakon radnog vremena, ko želi da se podseća na zadatke i posao? Jednostavno navucite zavese, a i vaše obaveze sa njima. Zavesa, poput sive ANTEN, elegantna je i slaže se sa mnogim drugim bojama, a istovremeno je lepa pozadina za vaše sastanke online.

Zavesama odvojite različita područja u dnevnom boravku

Čak i ako ne osećate potrebu da navučete zavese radi pogleda na određenu zonu u prostoriji, možete upotrebiti zavese za stvaranje ušuškane atmosfere. YMSEN zavese su dostupne u dve boje: plava i peščana. Lagana verzija prozračnog je izgleda, dok su plave zavese idealne za stvaranje intimnije atmosfere.

Plave zavese iza sofe razdvajaju dnevnu sobu od trpezarije

 

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka