Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
gejmerska stolica od veštačke kože sa lumbalnom podrškom

Gejmerska stolica od veštačke kože sa lumbalnom podrškom

JYSK vam sa ponosom predstavlja: jedna od naših najudobnijih gejmerskih stolica - NIBE. Ova stolica kombinuje tradicionalne karakteristike visoko kvalitetne gejmerske stolice sa potpuno drugačijim izgledom. Verujemo da je gejmerima potrebna kvalitetna opremu da i sami postanu legende.

Stolica je napravljena od mekane pene od veštačke kože zanimljivog uzorka. Dizajn je zašiven tako da traje što duže, a veštačka koža u kombinaciji sa penom osigurava udobnu i pouzdanu stolicu koja će zadržati oblik tokom svoje upotrebe.

Crna gejming stolica sa lumbalnom podrškom i jastukom za vrat


 

NIBE gejming stolica ima ergonomske karakteristike koje su vam na raspolaganju. Odlikuju je podesiv naslon, podesivi nasloni za ruke i leptir mehanizam, i stolica je spremna za maratonske igre.

Mehanizam leptira osigurava sigurnu i stabilnu funkciju naginjanja leđa, a u kombinaciji sa potpunom funkcijom naslanjanja od 135 stepeni, omogućava istezanje i oslobađanje stresa kičme u sedećem položaju. Uz stolicu dolazi jastuk za vrat i jastuk za lumbalnu podršku. Naslon za ruku omogućava kretanje prema gore i prema dole i mogućnost pomeranja prema unutra ili spolja.

Sa kvalitetnim nagibnim mehanizmom i teškim i visokim najlonskim bazama, NIBE stolica više je nego sposobna za podešavanje visine.

Višeslojna pena znači duže udobno igranje

Sedište na crnoj gejmerskoj stolici


Punjenje od pene na sedištu sprečava vas da udarite u drveni deo sedišta. Slojevito je na način da pena omogučava duži vremenski period zadržavanja oblika i gustoće. Jastuci od pene i na sedištu i na naslonu su dobili slojeviti tretman za produženje njegove dugovečnosti.

2D mekani sloj naslona za ruke

Crna gejmerska stolica sa podesivim naslonima za ruke


Statičkim naslonima za ruke nedostaju ključne komponente kada je reč o ergonomskom reljefu. Zbog toga je NIBE opremljena podesivim naslonima sa više osi koje se mogu prilagoditi bilo kom položaju koji odaberete.

Potpuni nagib

Gejmerska stolica sa opcijom naginjanja

 

NIBE stolica ima potpunu funkciju nagiba do ugla od 135 stepeni. Funkcija nagiba je odlična za periode opuštanja i odmora. Jednostavno povucite polugu i naslonite se, aktivno oslobađajući stres sa kičme i donjeg dela leđa.

Nagnite stolicu koristeći mehanizam leptira

Crna gejming stolica sa leptir mehanizmom koji dozvoljava naginjanje stolice

 

Mehanizam leptira omogućava slobodno i glatko naginjanje kada je vreme za opuštanje. Položaj se može zaključati u uspravnom položaju ili otključati za naginjanje sedišta na zahtev. Podesite napetost nagiba na dugmetu ispod sedišta za glatko ili čvrsto naginjanje.

XL 60 mm točkići za oslobađanje pritiska presvučeni veštačkom kožom

Mekani točkići prekriveni veštačkom kožom dozvoljavaju glatko klizanje po bilo kojoj površini zahvaljujući XL točkovima od 60 mm.

Prvoklasno dizajnirana veštačka koža

NIBE stolicu krasi stilsk dizajn koji ne ostavlja ništa dodatno za poželeti. Veštačka koža je prošivena i umotana u dizajn saća koji se ističe iz gomile. Šestougaoni dizajn ne ometa udobnost, a koža još uvek može podneti silu i tečnost. 

NIBE stolica je dostupna u JYSKu od 24. jula 2020.

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici