Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

SUPER DANI - Uštedite do 60%
Mala zidna polica sa dekoracijom, ovalno ogledalo, stočić od metala i stakla u hodniku

Favoriti među malim nameštajem

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Razno

TAGOVI: mali nameštaj, nameštaj, police

Suzan Benk je naša menadžerka kategorije malog nameštaja, tako da je ona najbolja osoba koju možemo pitati za favorite. Suzan brzo predlaže 3 predmeta: ovalno ogledalo, stočić i zidnu policu. "Osećam da se u svake od ove tri stavke dizajn, materijali i boje međusobno nadopunjuju", kaže Suzan i nastavlja detaljnije.

SQUARE STOČIĆ I PIPING OVALNO OGLEDALO

Hodnik sa ovalnim ogledalom, metalnim i staklenim stočićem i vazom srebrne boje


"Naš novi stočić, SQUARE, zasigurno će privući pažnju", kaže Suzan. “Dizajn podseća na 80-e, ali svejedno je trendi. Kvadratni oblik po kom je stočić i dobio ime, metalne žice i staklena površina stvaraju koherentan izgled koji može dobro izgledati u različitim prostorijama i pristaje svakom dizajnu: u spavaćoj sobi kao noćni ormarić, u dnevnoj sobi kao stočić za kafu ili u hodniku kao mali konzolni stočić", kaže Suzan i nastavlja sa opisivanjem svog sledećeg favorita:

„Hodnik je takođe savršeno mesto za „PIPING“ ogledalo. Ima lep, ovalni oblik koji se savršeno suprotstavlja kvadratnom obliku stočića SQUARE. Možete ga koristiti i samostalno: u spavaćoj sobi, dečjoj sobi ili bilo gde drugde gde želite da dodate malo stilskog štiha“, kaže Suzan pre nego što nam otkrije svog trećeg favorita.
 

PLACE ME MALA ZIDNA POLICA

Mala polica sa mirišljavim svećama, veštačkom biljkom i baterijskom lampom

 

"Smatram da je ova mala zidna polica istovremeno i slatkog i dizajnerskog izgleda. „Dizajnirala ju je jedna od naših prethodnih pripravnica ovde u JYSKu, studentkinja dizajna nameštaja, Kamila Randrup Sejr. Zaista uživamo gledajući kako novi dizajneri preuzimaju skandinavski dizajn koji nam je toliko drag. Ova polica je od drveta sa laminatnom površinom boje nafte i čeličnog nosača srebrne boje. Jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju prostoriju vašeg doma bez obzira na stil."

Novi proizvodi biće dostupni online od 26. januara, a u našim prodavnicama od 12. februara.