Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Dva mala zidna ormarića sa staklenim vratima i zidnom policom

Favoriti među malim nameštajem

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Razno

TAGOVI: mali nameštaj, nameštaj, police, zidni ormarić

Rike Host je strastvena kada su u pitanju dizajn i kvalitet - dva ključna područja na njenoj poziciji menadžerke asortimana nameštaja za enterijer u JYSKu. Zato smo je pitali za njena tri favorita u našem asortimanu: „Vrlo popularan trend ove sezone su rešenja za odlaganje koja su jednako praktična i dekorativna. Zato želim da istaknem tri komada nameštaja za zidno odlaganje koji odgovaraju ovom trendu. Tri različita rešenja - ali sva sa fokusom na zanimljiv dizajn ”, započinje Rike.

RIBBE i LOOK IN zidni ormarići

Zidni ormarić od drveta sa staklom


“Naš zidni ormarić, RIBE, nova je verzija naše vrlo popularne zidne vitrine TREND od prošle godine. Zbog velike potražnji vratili smo ovaj dekorativan i praktičan ormarić - ali pod novim imenom. RIBE će zasigurno privući pažnju i savršen je za prikazivanje vaših omiljenih predmeta ”, kaže Rike. “Dizajn je super moderan i uklopiće se u većinu domova. Ormarić ima staklo napred i sa strane što mu daje lagan i elegantan izgled. Upotrebite RIBE u kuhinji za izlaganje ukrasnog kuhinjskog posuđa ili u dnevnoj sobi za izlaganje ukrasa - mogućnosti su beskrajne ”, kaže Rike i opisuje svog sledećeg favorita:

Roze zidni ormarić


“Naš drugi zidni ormarić LOOK IN sličan je RIBE ormaru, ali drugačije energije. LOOK IN ima predivnu pepeljasto roze boju koja odmah unosti živost u prostoriju. Savršen je u spavaćoj sobi za izlaganje parfema, nakita i šminke, ali je takođe dobar i kao ukrasan i funkcionalan element u drugim prostorijama. Naši mali zidni ormarići popularni su i lako je shvatiti zašto ”, kaže Rike pre nego što počne sa naglašavanjem karakteristika svog poslednjeg favorita u novom asortimanu JYSKa u okviru malog nameštaja.

KETTINGE ZIDNA POLICA

Zidna polica sa sveskama i svećnjacima


”KETTINGE zidna polica zabavnog je i drugačijeg izgleda. Istaknite, a da ne bude previše ", kaže Rike. “Pokažite svoje omiljene knjige ili je upotrebite za izlaganje svojih vaza ili drugih ukrasnih predmeta. Polica se takođe može koristiti u vašoj kućnoj kancelariji za organizaciju i odlaganje vašeg radnog pribora. Ova polica se sastoji od 6 manjih polica različitih veličina. Svojim jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu bez obzira na stil. ”