Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Dve male stone lampe i baterijska lampa

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasveta, uredjenje doma, lampe

Nove lampe koje su stigle u naš asortiman Rasvete, zaista zaslužuju dodatnu pažnju. Pitali smo Tinu Niman, jednu od naših stručnjakinja za dekoracije, šta ih čini posebnim i gde bi ih ona iskoristila u vlastitom domu. “Rasveta je ključna za atmosferu u svakom domu pa sam zato odabrala da istaknem dve stone lampe i baterijsku lampu koje vašem domu dodaju blagu svetlost,” započinje Tina i nastavlja sa detaljnim opisivanjem svake od njih.

EDMUND staklena stona lampa

Stona lampa sa staklenim postoljem i sivim abažurom na mramornom poslužavniku


„Stona lampa EDMUND ima postolje od dimljenog stakla i sivi pamučni abažur koji joj savršeno pristaje. Jednostavnost boje odgovara i samom dizajnu lampe. EDMUND ima eleganciju i jednostavnost koja je čini savršenom za dnevni boravak i kao funkcionalan i kao ukrasni dodatak. U slučaju da želite da unapredite izgled svoje spavaće sobe, postavite stonu lampu na svoj noćni ormarić. To će odmah dodati hotelski osećaj sobi,” kaže Tina.

Stona lampa EDMUND je visoka 35 centimetara.

Pogledajte i istaknute dekorativne artikle novog asortimana.

Stona lampa od bambusa JULIUS 

Skandinavski stil stone lampe sa postoljem od bambusa


„Stona lampa JULIUS ima postolje od bambusa i jednostavan, laneni abažur. Dizajn je jednostavan i skandinavski. JULIUS će dodati suptilno svetlo, što ga čini savršenim za noćni ormarić”, kaže Tina.

Baterijska lampa HOLGER

Mala lampa na drvenoj polici

„Ove sezone takođe želim da istaknem našu novu baterijsku lampu HOLGER koja daje toplo i dekorativno svetlo. Bežična lampa lako se postavlja u vaš dom te ističe udobnost vašeg doma. Iskoristite je na policama i stolovima ili je ponesite sa sobom”, ushićeno govori Tina. 

Baterijska lampa od braon stakla

Baterijska lampa HOLGER visoka je 16 centimetara i dolazi sa nezamjenjivom LED ukrasnom sijalicom i 3xAAA baterijama.