Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Elegantna, svetlo bež stona lampa i retro stona lampa

Istaknute lampe novog asortimana

Uz nedavno ažuriran asortiman rasvete, naša menadžerka kategorije i stručnjakinja za dnevnu sobu i dekoracije, Tina Niman, izdvaja svoja tri favorita u oblasti rasvete. Komentariše šta je to što ih čini posebnim i koju vrednost unose u enterijer i pomažu u kreiranju mirnog, opuštajućeg doma. 

MARKUS stona lampa

Prvi od tri favorita je MARKUS stona lampa. Sa svojim modernim, elegantnim izgledom i toplom belom bojom, ova lampa donosi blago, opuštajuće svetlo u vaš dom. Ima mali, mesingani detalj na vrhu, što lampi daje ekskluzivniji izgled. MARKUS lampa je savršena za stočiće pored kauča u dnevnoj sobi, za noćni ormarić,  komodu na ulazu ili gde god želite da dodate prelepu lampu koja će obasjati prostor toplim svetlom. 

KENT lampa na baterije

Tinin drugi favorit je KENT – baterijska lampa, a samim tim i bežična lampa. Slično MARKUSu, KENT je takođe elegantna lampa i dolazi u toploj, beloj boji. Umesto mesinganog detalja na vrhu, ova lampa ima mesingano dugme.

Pored uključivanja ili isključivanja lampe, ovo dugme vam takođe omogućava da zatamnite KENT na nivo koji vam odgovara, kao i da podesite tajmer da se automatski isključi. Sa ovim karakteristikama, KENT je posebno odličan za malu lampu na vašem noćnom ormariću jer vam prigušeno svetlo i tajmer omogućavaju da zaspite bez brige. Sa svojim funkcijama zatamnjivanja i tajmera, KENT je zgodna i lepa bežična lampa na baterije koju možete poneti sa sobom bilo gde.

VIGGO stona lampa

Treći favorit je retro stona lampa ekskluzivnog izgleda - VIGGO. VIGGO stona lampa je kraft izgleda i prelepe glazure u braon, sivim i crnim tonovima. Glazura je različita na svakoj lampi i samim tim je svaka lampa jedinstvena. Abažur je od 50% pamuka i 50% lana, što mu daje organski izgled. Koristite VIGGO kao predivan fokus komad u vašem domu i ponosno ga izložite kao omaž najpopularnijim trendovima i materijalima ranijih vremena.

Pronađite još inspiracije za svoj dom u našem blogu koji ističe favorite među novim korpama.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija