Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Kuhinja sa daskama za rezanje u roze i žutoj boji i prozorska daska sa svećnjakom i vazom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dvaput godišnje pitamo Tinu Niman, JYSKovu menadžerku kategorije za uređenje doma o njenim favoritima među novitetima u JYSK asortimanu: "Osećam da ovaj period zahteva i toplinu i trenutke radosti i pravi hygge", počinje Tina. “Zato sam odlučila da istaknem neke proizvode koji mogu osvetliti vaš dom – i metaforički i bukvalno.”

NILSSON kuhinjske daske


“U ovom trenutku dosta ljudi smanjuje troškove kupovine, ali to ne znači da kuvanje i dalje ne može biti zabavno i da ne možete postaviti predivnu trpezu,” kaže Tina. “Dodali smo neke šarene artikle i ukrasne oblike u asortiman. NILSSON daske za seckanje mogu dodati iskru i najzamornijim kuhinjskim poslovima. A hvataljka za serviranje LIAM nije samo hvataljka – drška u obliku školjke duhovit je pogled na kuhinjski pribor i čini hvataljku savršenom za salate, testeninu i kolače.”

NILSSON daske za sečenje prodaju se u kompletu od dve - žuta je 30x22 cm, a roze je 25x18 cm. Hvataljka za serviranje LIAM duga je 23 cm i srebrne je boje.

Pogledajte i 3 istaknute posteljine novog asortimana.

SEBASTIAN činija


SEBASTIAN je zelena kamena činija sa uzorkom mirođije. Visoka je 8 cm i prečnika 30 cm.

„SEBASTIAN će učiniti da svaka salata izgleda spektakularno“, kaže Tina sa smeškom. “Možete ga koristiti kao činiju za salatu, činiju za voće ili samo kao komad dekoracije. Ova kamena činija će svakako privući pažnju.”

Svećnjaci THORSTEN i LAURITS


LAURITS je prljavo beli svećnjak od kamenine sa prostorom za tri sveće, a THORSTEN je zeleni porculanski svećnjak.

“Zima, proleće, leto ili jesen – udobnost koju sveće unose u prostoriju uvek je dobrodošla, a pravi svećnjak zaista može doprineti toploj atmosferi”, kaže Tina. “Naš novi svećnjak LAURITS omogućuje vam da zapalite tri sveće, tako da možete utrostručiti radost treperenja plamena. Sa svećnjakom THORSTEN dobijate predmet dva u jedan: i skulpturu i svećnjak, koji svojim organskim oblikom dodaje stil vašem domu,” završava Tina sa smeškom.

Saznajte više

Kako čistiti zavese i roletne?

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu