Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dvaput godišnje pitamo Tinu Niman, JYSKovu menadžerku kategorije za uređenje doma o njenim favoritima među novitetima u JYSK asortimanu: „Želim da istaknem naše nove šoljice koje su savršene za opuštajuće trenutke. Takođe, kada dođu tmurni i hladniji meseci, potrebno nam je malo hyggea i boje u našim domovima, pa sam ručno izabrala dva predmeta koja vašem domu dodaju upravo to,” počinje Tina.

Podna vaza GUSTAF

“Počnimo sa podnom vazom GUSTAF,” Tina počinje detaljno da opisuje ​​vazu. “Već neko vreme pratimo trend unošenja prirode u uređenje enterijera i taj trend nikako nije gotov. Sa svojim ručno izrađenim izgledom, GUSTAF je predivan primer toga.”

Keramička podna vaza sa veštačkim cvećem


Keramička podna vaza GUSTAF ima belu glazuru ukrašenu kvadratićima. Stilizujte je sa suvim i veštačkim cvećem ili ukrasnim grančicama. GUSTAF se odlično slaže i sa veštačkom cvetnom stabljikom TOMAS. TOMAS je dugačak 95 cm i inspirisan je ukrasnom pampas travom, koja raste u blizini plaža i jezera. Sa svojih 47 cm visine, vaza je savršena za postavljanje na pod sa veštačkim cvećem – ili kao samostalni ukrasni dodatak. Visina je takođe čini idealnom za postavljanje na komodu ili konzolni stočić.

Pogledajte i 3 istaknute posteljine novog asortimana.

Hygge šoljice SVERRE 

Keramičke šolje u krem i zelenim nijansama


"Ove sezone imamo neke prelepe dodatke za naš asortiman posuđa", kaže Tina o svom drugom favoritu. “ Jedan od njih je šoljica SVERRE izrađena od reaktivne glazure zaobljenog oblika i zaobljenih ručkica. Postavite sto sa savršenom kombinacijom šoljica SVERRE i tanjira za posluživanje OLE .”

Keramičke šolje i poslužavnik u krem i zelenim nijansama


SVERRE šoljice savršene su za veliku porciju kafe ili čaja. Izložite ih na ukrasnoj polici i olakšajte sebi uživanje u prijatnom trenutku.

PER veštačko cveće

Korpa sa veštačkim cvećem od papira


“Naše novo veštačko papirnato cveće PER takođe je vredno spomena,” kaže Tina o svom poslednjem favoritu. Osvetlite svoj dom večnom bojom. PER dolazi u tri predivne boje: narandžastoj, roze i ljubičastoj. Sve su lepe samostalno, ali i u buketima.”

Iako izgleda slično suvom cveću, PER je napravljen od papira. Visok je 40 centimetara, a drška mu je napravljena od metalne žice koja olakšava savijanje pa je prikladan i za manje vaze.

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Kako urediti stan za iznajmljivanje

Istaknute lampe novog asortimana

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje romantično i rustikalno