Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Viseće pletene korpe, mirišljavo ulje i setovi za kupatilo

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila u novoj Nordic Mood kolekciji

Bilo da živite u stanu, kući ili imate kupatilo za goste kome je potrebno ažuriranje, JYSKova nova Nordic Mood kolekcija sadrži proizvode koji odgovaraju svakom kupatilu. “U ovoj kolekciji posebno smo se fokusirali na to da proizvodi budu praktični i mali, kako bi se uklopili i u manja kupatila. Istovremeno, oni mogu stvoriti više prostora u svim kupatilima,” kaže Lorens Muler, menadžerka kategorije za kupatilo u JYSKu.

BOLIDEN dozer sapuna i držač četkica za zube dizajnirani su posebno za mali umivaonik. Set od bež keramike dodaje minimalistički izgled kupatilu.

Staklena posuda sa poklopcem i set za kupatilo bež boje


Kolekcija ima nekoliko proizvoda sa raznovrsnim funkcijama, kao što je GRUMS posuda za odlaganje. „GRUMS je savršena posuda za držanje pamučnih blazinica ili vate“, kaže Lorens. Ako želite da uštedite na prostoru, poklopac može poslužiti i kao zasebna posuda za nakit.

Kombinujte kolekciju BOLIDEN i odgovarajuće posude HARADS, koje svojim cvetnim motivom dodaju uzorke i boje neutralnoj kolekciji. Uz mirišljavo ulje HURVA, keramičke posude sa cvetovima omekšavaju minimalistički izgled..

Inspiracija za kupatila svih veličina

"Ovom kolekcijom smo se fokusirali na proizvode koji mogu da unaprede vaše kupatilo", kaže Lorens Muler. Na primer, sa novim mirišljavim uljem HURVA, koje nadmašuje klasično mirišljavo ulje. Ovde su mirišljavi štapići zamenjeni cvetnim fitiljem izrađenim od papira, pa osim što kupatilu daje predivan miris ruža i bobica, takođe je i lepa dekoracija."

Viseće korpe od pruća i mirišljavo ulje


Ukoliko vam je potrebno više prostora za odlaganje, lako možete iskoristiti svoje zidove uz viseće pletene korpe OPE od drveta, sa FSC sertifikatom (FSC™ N001715). Mogu se koristiti za odlaganje wellness proizvoda ili šarenih peškira poput SEGERSTA. SEGERSTA je pamučni peškir izrađen od 30% recikliranog pamuka. Korpe olakšavaju i vama i vašim gostima da pronađete sve što vam je potrebno.

Pamučni peškiri i korpa od pruća na klupi
Peškir SEGERSTA 50x100 plava KR
900,- din/kom
1499,- /kom
UŠTEDA 40%
gold


Dva puta godišnje Lorens Muler, naša vešta menadžerka kategorije peškira, prostirki, tuš zavesa i dodataka za kupatilo sastavlja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Mood, a nova se nalazi u našim prodavnicama i na JYSK.rs od 19. aprila.

Saznajte više

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja