Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Moderno kupatilo sa kolicima i mekanim peškirima

Mini-makeover kupatila bez velikih ulaganja

Kupatilo se često predvidi kad uređujemo ili dekorišemo naš dom. Ali razmislite o ovome: tamo provodite mnogo vremena i mnogo vaših gostiju posetiće tu malu, ali bitnu prostoriju. Lepo i praktično kupatilo može biti baš ono što vam je potrebno kako biste od jutra započeli neverovatan dan.

Ključ je u dobroj organizaciji

Ništa vas ne može poljuljati poput hrpe veša koji čeka da se pospremi, ali uz pravu organizaciju, čak i zgužvana odeća izgleda dobro... 

Ako nemate ormar ili police za vaše peškire, možete ih smestiti u lepu korpu. Tako će postati deo uređenja prostora.

Koristite vertikalu

Većina nas bi mogla iskoristiti malo više prostora za odlaganje u kupatilu. Ako iskoristite prednost prostora i upotrebljavate viseće korpice, lako ćete urediti svoje kupatilo, a stvari koje svakodnevno koristite postaju dostupnije. 

Lepo i praktično kupatilo

U svakodnevici važno je da kupatilo bude funkcionalno. Uz pletene korpe i drvene kutije, mnoge će naizgled obične stvari izgledati kao iz kakvog kataloga o enterijeru, bilo da je reč o peškirima ili fenu za kosuDodajte biljke ili mirišljavo ulje i sveće i imaćete kupatilo koje je praktično i lepo.


 

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire