Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Kupatilo sa setovima za kupatilo, peškirima, wc šoljom i korpama

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Proizvode u našoj novoj Nordic Mood kolekciji za kupatilo karakterišu inspirativne boje i materijali koji vam omogućavaju da prigrlite leto.

EDSVALLA set za kupatilo središnji je deo nove kolekcije, a uključuje dozer za sapun, posudu za sapun i držač četkice za zube.

Proizvodi su delimično izrađeni od recikliranog stakla u dve osvežavajuće boje koje vam omogućavaju da diskretno, ali uverljivo, integrišete letnju atmosferu u svoje kupatilo.

Predivne boje u seriji EDSVALLA mogu se kombinovati sa posudama za nakit FORSBACKA u obliku lokvanja koji će u tri različite kombinacije boja proširiti radost u svakom kupatilu.

3 posude u obliku lokvanja sa nakitom
Posuda FORSBACKA Ø11cm razne
500,- din/kom
Novo
Samo u prodavnici

Mekani TORSBY peškiri upotpuniće letnji dekor. Svojim svežim bojama i prugama stvaraju privlačan i graciozan kontrast čvrstom staklu i porculanu.

Zavesa za tuš GREVIE naglašava da je leto blizu, sa prelepim cvetnim uzorkom na beloj pozadini. Na kraju, smatramo da ALSTER zaslužuje spomen. To je novi dodatak seriji koja se sastoji od polica za kupatilo zlatnog izgleda, koja vam daje priliku da kreirate dosledan izraz u vašem kupatilu.

Svi proizvodi u prodaji su od 18. aprila u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

Saznajte više

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja

Saveti za uređenje malog kupatila

Odvojite vreme za opuštajuće trenutke i brigu o sebi