Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Kupatilo sa setovima za kupatilo, peškirima, wc šoljom i korpama

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Proizvode u našoj novoj Nordic Mood kolekciji za kupatilo karakterišu inspirativne boje i materijali koji vam omogućavaju da prigrlite leto.

EDSVALLA set za kupatilo središnji je deo nove kolekcije, a uključuje dozer za sapun, posudu za sapun i držač četkice za zube.

Dozer sapuna i držač za četkice za rolerom za lice u kupatilu
Dozer tečnog sapuna EDSVALLA reciklirano staklo plava
350,- din/kom
849,- /kom
Odlična ponuda
UŠTEDA 59%
Do isteka zaliha

Proizvodi su delimično izrađeni od recikliranog stakla u dve osvežavajuće boje koje vam omogućavaju da diskretno, ali uverljivo, integrišete letnju atmosferu u svoje kupatilo.

Predivne boje u seriji EDSVALLA mogu se kombinovati sa posudama za nakit FORSBACKA u obliku lokvanja koji će u tri različite kombinacije boja proširiti radost u svakom kupatilu.

Mekani TORSBY peškiri upotpuniće letnji dekor. Svojim svežim bojama i prugama stvaraju privlačan i graciozan kontrast čvrstom staklu i porculanu.

Zavesa za tuš GREVIE naglašava da je leto blizu, sa prelepim cvetnim uzorkom na beloj pozadini. Na kraju, smatramo da ALSTER zaslužuje spomen. To je novi dodatak seriji koja se sastoji od polica za kupatilo zlatnog izgleda, koja vam daje priliku da kreirate dosledan izraz u vašem kupatilu.

Tuš zavesa, prostirka za kupatilo i držač WC papira u kupatilu
Tuš-zavesa GREVIE 150x200 šarena
750,- din/kom
1250,- /kom
UŠTEDA 40%
plus
Do isteka zaliha

Svi proizvodi u prodaji su od 18. aprila u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja