Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Beli tabure sa ćebetom, čajnikom, šoljicom i činijama

9 saveta za uštedu energije ove zime

Razmišljate li o tome kako da ove zime smanjite račune za grejanje? Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti da vam ostane toplo - bez da se noću umotate u lepi, topli zimski jorgan. Sastavili smo popis od 9 saveta kako se zimi ugrejati i u isto vreme dodati stilski štih svom domu.

9. Okružite se sa "hygge"

Bela fotelja i tabure u modernoj dnevnoj sobi


Mekan i udoban nameštaj, kao što je fotelja sa teddy presvlakom, stvara osećaj topline i udobnosti koji vas može naterati da malo smanjite temperaturu.

8. Ogrnite se toplim ćebetom


Stavite mekano ćebe na svoju fotelju tako da sve bude spremno za trenutak da se sklupčate uz dobru knjigu, časopis ili svoju omiljenu TV seriju.

7. Ugrejte se uz topli napitak


Prijatna, topla šoljica čaja ili kakaa može vas zagrejati kako spolja, tako i iznutra. A ruke možete održati toplim držeći šoljicu.

6. Neka vam ostane toplo i nakon tuširanja

Bademantili u kupatilu


Čak i brzo tuširanje može pomoći da se osećate prijatno i toplo. Pobrinite se da tako i ostane uz bademantil koji možete obući čim se osušite. A imajte i svoje omiljene papuče u blizini.

5. Prijatan dom uz dekoracije u toplim nijansama

Jastuk, vaza i svećnjak na komodi
Ukr jast. DAGFIOL 40x60 crvena/sv.crvena
1250,- din/kom
1999,- /kom
UŠTEDA 37%


Određene nijanse mogu izazvati osećaj topline. Njih nazivamo “toplim bojama”: smeđa, crvena, narandžasta i žuta, a i njihove različite nijanse podsećaju nas na sunce i vatru. Upotrebite ih kao deo dekoracije kako biste postigli topao i privlačan osećaj.

4. Upalite sveće

Sveće u svećnjacima na prozorskoj dasci
Sveća JULIAN V25cm 2kom/p
400,- din/pak
550,- /pak
(200.00 /Komada)
UŠTEDA 27%
Do isteka zaliha


Sveće neće zagrejati prostoriju ni uštedeti energiju, ali gledajući treperavi plamen, ipak će vam biti toplo. Možete koristiti i LED sveće ako preferirate sigurnu i zdravu alternativu koja ne gori.

3. Zavese mogu sprečiti ulazak hladnoće u vaš dom

Zavese između dnevne sobe i trpezarije
Zavesa AUSTRA 1x140x300 barš. plava
2500,- din/kom
4999,- /kom
UŠTEDA 50%


Ako pre spavanja navučete zavese ili spustite roletne, možete smanjiti promaju i gubitak toplote kroz prozore. Zavese se takođe mogu koristiti za pregrađivanje prostorije. Pročitajte više o tome kako možete da promenite svoj dom pomoću zavesa.

2. Tepisi će održati vaša stopala toplim


Tepisi dodaju dodatan sloj izolacije podu, koji sprečava prodiranje hladnoće. U mnogim slučajevima tepisi će takođe pružiti mekanu površinu koja je prijatnija za vaša stopala nego hladan pod.

1. Kako se ugrejati u zimskim noćima

Ništa vam ne može pokvariti san kao cvokotanje zubima. Zato nabavite dobar zimski jorgan koji će vas grejati noću kako biste mogli da se probudite puni energije i spremni za sve što novi dan donosi.

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

7 stručnih saveta za kvalitetniji vazduh u sobi

Zavese vam mogu pomoći u zaštiti od buke, toplote i hladnoće

U centru pažnje: Serije peškira