Ležaljke za baštu i dvorište

Ležaljke za baštu i dvorište vas čekaju u JYSKu. Ležaljke različitih materijala i uzoraka - sigurno ćete pronaći onu koja će zadovoljiti vaše potrebe i ukus. Ako znate da ćete svoju ležaljku često premeštati, obratite pažnju na naše ležaljke sa točkovima. Uz neke od naših ležaljki uključen je i jastuk, a za sve ostale jastuk možete pronaći u našem asortimanu baštenskih jastuka. Ima li nešto bolje od izležavanja, sunčanja i uživanja na suncu uz dobru knjigu i hladno piće u ruci? Leto je vreme za opuštanje i prepuštanje užicima – to nije vreme za žurbu, već za uživanje u životu. Dobra ležaljka će vam sigurno pomoći u tome.

Pronađite savršenu ležaljku za svoje potrebe

Prilikom planiranja kupovine, razmislite o tome na koji ćete način koristiti ležaljku u toku sezone, a kako je odlagati van sezone - da li ćete je koristiti na terasi, u dvorištu pored bazena, da li će je koristiti i deca, koliko često će biti u upotrebi i gde ćete je odložiti kada sezona lepog vremena prođe. U našem asortimanu imamo nekoliko različitih vrsta ležaljki:

  • drvene ležaljke - elegantnog izgleda i savršeno ih možete upotpuniti mekanim baštenskim jastucima za ležaljke
  • ležaljke od tekstilena- dugotrajne mrežaste tkanine koja je izgrađena od poliestarskog prediva obloženog plastikom. Ovaj materijal ne treba posebno održavati, ima postojane boje, brzo se suši i lako čisti
  • ležaljke od petana- lagani sintetički pleteni materijal koji je izdržljiv, otporan na UV zrake i na sve vremenske uslove
  • ležaljke sa jastukom - izuzetno udobne i već dolaze sa luksuznim jastukom. Ulepšaće vaš prostor na otvorenom, a vi ćete uživati u njihovoj mekoći.

Ležaljke različitih boja i izgleda

Pored različitih funkcija, svoju baštensku ležaljku možete birati i prema boji ili stilu koji vam se najviše sviđa. U ponudi imamo ležaljke neutralnih boja - crne, bež, sive, natur - te ćete ih jednostavno uklopiti uz ostatak nameštaja i dekoracija i stvoriti lep i prijatan kutak za opuštanje i uživanje. Neke od JYSKovih ležaljki za sunčanje su zaštičene i od UV zraka tako da ne treba da brinete da će boja izbledeti.