Ležaljke za plažu, baštu i dvorište

Baštenske ležaljke i ležaljke za plažu i dvorište vas čekaju u JYSKu. Ležaljke različitih materijala i uzoraka - sigurno ćete pronaći onu koja će zadovoljiti vaše potrebe i ukus.
Ima li nešto bolje od izležavanja, sunčanja i uživanja na suncu uz dobru knjigu i hladno piće u ruci? Leto je vreme za opuštanje i prepuštanje užicima – to nije vreme za žurbu, već za uživanje u životu. Dobra ležaljka će vam sigurno pomoći u tome.

20 products
  20 products

  Pronađite savršenu ležaljku za svoje potrebe

  Prilikom planiranja kupovine, razmislite o tome na koji ćete način koristiti ležaljku - da li ćete je koristiti na terasi ili pored bazena, da li će je koristiti i deca i koliko često će biti u upotrebi. U našem asortimanu imamo nekoliko različitih vrsta ležaljki:

  • lagane ležaljke - male težine, prakične za nošenje i održavanje
  • drvene ležaljke - elegantnog izgleda i savršeno ih možete upotpuniti mekanim baštenskim jastucima za ležaljke
  • baštenske ležaljke od ratana - otporne i jednostavne za čišćenje. Lako ih možete uklopiti sa ostatkom baštenskog nameštaja.
  • ležaljke sa jastukom - izuzetno udobne i već dolaze sa luksuznim jastukom. Ulepšaće vaš prostor na otvorenom, a vi ćete uživati u njihovoj mekoći.

  Ležaljke različitih boja i izgleda

  Pored različitih funkcija, svoju baštensku ležaljku možete birati i prema boji ili stilu koji vam se najviše sviđa. U ponudi imamo ležaljke neutralnih boja - crne, bež, sive, natur - te ćete ih jednostavno uklopiti uz ostatak nameštaja i dekoracija i stvoriti lep i prijatan kutak za opuštanje i uživanje. Neke od JYSKovih ležaljki za sunčanje su zaštičene i od UV zraka tako da boja ne izbledi.