Čaršavi za sve potrebe

Čaršav je jedan od detalja, pri čijoj kupovinu treba obratiti pažnju na nekoliko stavki, kako bi pružili udobnost a a u isto vreme trajnost, jer na njima spavamo svake noći. U JYSK asortimanu možete pronaći modele različitih boja i veličina, među kojima postoje dva generalna tipa: jednostavni i čaršavi sa lastišem. 

Većina ljudi je upoznata sa čaršavima koji se koriste na dušecima sa oprugama ili od pene i koji se guraju između samog dušeka i rama kreveta.

Čaršavi sa lastišem su šiveni tako da odgovaraju određenom dušeku ili visini. U JYSKu ćete pronaći sledeće modele: čaršavi sa lastišem, sa volanom, čaršavi sa lastišem za naddušeke i elastični čaršavi sa lastišem. U našoj ponudi možete pronaći i nepromočive čaršave koji štite dušek od inkotinencije, koji su dostupni za kupovinu po metru kao i čaršavi sa lastišem. Nakon što ste izabrali krevet, odgovarajući dušek ili naddušek, posteljinu, jorgan ili prekrivač sigurno smo da ćete u našem širokom asortimanu izabrati i čaršav prema vašim potrebama.

Lastiš – frotir žer. - PLUS ?

Lastiš – frotir žer. - GOLD ?

Obični - PLUS ?

Obični - GOLD ?

Sa lastišem - obični - PLUS ?

Sa lastišem - obični - GOLD ?