Široka ponuda proizvoda za domaćinstvo

Kako bi vaš dom izgledao čisto i uredno bez puno muke, u JYSKu možete pronaći krpe za čišćenje i pranje, sunđere za pranje, kuhinjske krpe, kese za veš, valjak za čišćenje odeće i električni aparat za uklanjanje vlakana. Pored ovih proizvoda, u JYSKu možete pronaći i kofu, lavor, drvene i plastične štipaljke, đubrovnik sa metlicom, pajalice, makaze, kašiku i kalup za obuću, stopere za vrata i druge proizvode. Posetite neku od JYSK prodavnica i pronađite sve što vam je potrebno za uredan dom.

41 proizvodi
  41 proizvodi

  JYSK proizvodi za domaćinstvo

  Naša ponuda proizvoda za domaćinstvo uključuje različite vrste proizvoda koji su potrebni svakom domu. U ponudi imamo sunđere i krpe za čišćenje koje su posebno dizajnirane da suzbiju bakterije. Naše kese za odlaganje i torbe za kupovinu dolaze u raznim veličinama, savršene za dnevno korištenje u vašem domu. Imamo i valjak za odeću koji efikasno uklanja dlačice i mrvice, kao i metlicu i lopaticu koje su praktične za brzo čišćenje. Za prozore u ponudi imamo i čistač koji omogućuje čišćenje bez ostavljanja tragova. 

  Praktični proizvodi za domaćinstvo

  Kalupi za cipele mogu biti vrlo praktični kada želite da održavate oblik svoje obuće nepromenjenim. Kašika za obuću je potrebna svakom predsoblju kako bi olakšala i ubrzala obuvanje, a u isto vreme očuvala vašu obuću od habanja. Raspršivač je praktičan kada želite da osvežite svoje sobne biljke ili da pripremite košulje za peglanje. Pronađite praktične proizvode koji će vam olakšati održavanje doma.

  Saveti za održavanje i korišćenje

  Održavanje vaših proizvoda za domaćinstvo je jednako važno kao i njihov odabir. Redovno pranje sunđera i krpa za čišćenje osigurava njihovu dugovečnost i efikasnost. Kada koristite kese za odlaganje, pazite da ih ne preopteretite kako se ne bi pocepale.