Dekoracije i ukrasi za vaš dom

Dekoracije igraju važnu ulogu u prostoru i uz pomoć njih enterijer dobija posebnu notu. U širokom JYSK asortimanu možete pronaći zaista veliki izbor dekoracija, ukrasa, a i možda i savršenih poklona za dragu osobu - svećnjaci različitih materijala, interesantni ramovi za slike, poslužavnici, kutije za nakit, fenjeri, moderni satovi, vaze, dekorativna slova, salvete, tegle, budilnike, veštačke grane i veštačko cveće,  zanimljive činije, veliki izbor saksija. Sve što preostaje jeste da izaberete neki od dekorativnih proizvoda prema vašim potrebama koje ćete uklopiti u svoj dom.

208 proizvodi
    208 proizvodi

    Osvežite svoj prostor uz par sitnica

    Želite da u svoj dom unesete malo boje ili jednostavno malo osvežite prostor? Dekorativni artikli su pravo rešenje - uz samo par pažljivo odabranih sitnica, vaš dom može dobiti potpuno novi izgled. Zato smo za vas pripremili širok asortiman aksesoara za dom - sveća, dekorativnih kutija, ukrasa, vaza, tabla sa slovima, salveta, veštačkog cveća.

    Trendovi u enterijeru se često menjaju i razvijaju

    Uzbudljiva stvar u vezi sa dizajnom enterijera je da se on kontinuirano razvija. Stil i trendovi se stalno menjaju. Da ne biste morali da menjate enterijer u potpunosti nekoliko puta godišnje, možete biti u toku sa trendovima uz povoljnije dodatke i dekoracije poput ukrasnih jastuka, prostirki, svećnjaka i cveća ili biljaka.