Dugotrajni dušeci sa oprugama

Dušeci sa oprugama se sastoje iz različitih tipova opruga, a imaju i dva lica. Bitna stavka koju trebate imati na umu pri kupovini je da dušeci sa oprugama nemaju masivne okvire i moraju se postavljati na letvenu osnovu u ramu kreveta ili u podesivom krevetu. Ukoliko tražite dušek koji će trajati godinama, razmotrite kupovinu dušeka sa žičanim jezgrom.

Jedan od razloga zbog kog su upravo ovi dušeci već godinama popularni, jeste i taj da struktura sa oprugama obezbeđuje i dobro strujanje vazduha, tako da vam tokom noći neće postati previše toplo. Dušeci sa oprugama su dostupni u nekoliko različitih veličina, što znači da ćete sigurno pronaći neki koji odgovara vašim potrebama. Bonelli dušeci su takođe deo asortimana koji obezbeđuju visok kvalitet sna. 
Pogledajte i naš asortiman naddušeka koji će osigurati da vaš dušek traje što duže.

Prednosti dušeka sa oprugama

Neke od prednosti dušeka sa oprugama jesu dugotrajnost i činjenica da se većina njih može koristiti i na podesivim i na kontinentalnim krevetima. Većina dušeka sa oprugama u našem asortimanu može se okrenuti.
JYSKovi dušeci često imaju različitu tvrdoću na svakoj strani dušeka, pružajući vam priliku da ga isprobate prema ličnim potrebama. To je korisno ako delite svoj krevet sa nekim ko je znatno teži ili lakši od vas i zato ne želite istu tvrdoću.
Dušeci sa oprugama dostupni su u nekoliko različitih vrsta navlaka - a budući da materijal utiče na udobnost i funkciju, odabir prave navlake je važan. Takođe možete izabrati dušek sa navlakom koja se može skinuti i prati. Pranje navlake na 60 stepeni ubija grinje i stvara čistu okolinu za spavanje.

Produžena garancija

JYSK nudi produženu garanciju za izabrane dušeke sa oprugama, uključujući 15-godišnju garanciju za PLUS modele i 25-godišnju garanciju za GOLD dušeke. Bilo da je vaš krevet bračni ili dečiji, u JYSK asortimanu možete pronaći različite dimenzije: 160x200, 140x200, 120x200, 80x200, 90x200 i druge prema vašim potrebama. Kvalitetni modeli od kojih su neki i antialergijski učiniće vaš san prijatnim. Izaberite najudobniji model dušeka sa oprugama za vas i vašu porodicu.