Oprema za kupatilo

Oprema i dodaci za kupatilo modernog ili klasičnog dizajna čekaju vas u JYSK asortimanu.
Da li je vašem kupatilu potrebno osveženje? Nova oprema za kupatilo i ukrasni predmeti jednostavan su i efikasan način za unošenje novog života u vaše kupatilo.  Bez obzira živite li u velikom ili malom stanu ili kući, imamo dodatke koji su odlični za organizaciju i praktično korišćenje prostora, poput polica za tuš ili dodataka.
U JYSKu ćete naći veliki izbor opreme za kupatilo kao što su mirisna ulja, četkice, roler za lice, dozatori sapuna, držači četkica za zube, WC četke, kante za kupatilo i još mnogo toga. Dakle, imate dobre mogućnosti za dekorisanje i stvaranje atmosfere koja odgovara vašem domu. Istražite naš širok asortiman i uočite sjajnu ponudu.

Kreirajte prijatno kupatilo

Kupatilo je prostor koji svi koristimo nekoliko puta dnevno. Ovde se provodi dosta vremena, pa zašto onda i ovu prostoriju ne biste učinili prijatnom i domaćom? Može biti velika razlika u tome koliko je veliko vaše kupatilo, zavisno od toga da li živite u stanu ili kući. Većina kuća ima nekoliko toaleta, što vam omogućava da kupatilo posvetite gostima. Ako niste jedan od srećnika koji imaju kupatilo za goste, onda vam je potrebno malo dodatnog prostora za odlaganje. U JYSKu ćete pronaći opremu za kupatilo koja vam olakšava svakodnevicu bez narušavanja estetike. Izaberite kantu za toalet, dozer tečnog sapuna, držač četkica i četku za toalet u istom dizajnu i stvorite moderan izgled. Bez obzira da li preferirate jednostavne ili šarene komade, imamo opremu za kupatilo koja odgovara vašim potrebama i stilu.

Police za kupatilo za bolju organizaciju

Kako su kupatila uglavnom manje prostorije, važno je da svaki dekorativni element koji u njih unosimo ujedno bude i funkcionalan. Na primer, police su uvek dobrodošle pri opremanju i uređenju prostorija manje kvadrature, ili tamo gde nedostaje prostora za odlaganje stvari.

Zato je JYSK za vas priremio različite police za kupatilo koje će vam olakšati odlaganje higijenskih potrepština poput šampona, gelova za tuširanje, sapuna, te losiona za telo. Nudimo vam police različitih materijala poput čelika, plastike i metala, a naše viseće police su praktične za montiranje unutar tuš kabine ili iznad kade.