Kvalitetni jorgani - za miran san

Jorgani, pored kvalitetnog dušeka i jastuka, predstavljaju važnu stavku kako biste obezbedili kvalitetetan noćni san. JYSK jorgani nude najviši nivo kvaliteta, bilo da su to perjani jorgani, ili pak modeli sa vlaknastim punjenjenjem. Takođe, naša preporuka je korišćenje dva sezonska jorgana – tanjih modela za leto, i debljih, toplijih za zimu, čime ćete produžiti njihov vek trajanja jer ćete za svaku sezonu imati odgovarajući model. U ponudi imamo i praktičnu torbu za jorgane ili jastuke. 

Ukoliko ste u potrazi za dodatnim detaljima za vaš krevet, u našem asortimanu možete pronaći čaršav, kvalitetnu ćebad i prekrivače. 

Odaberite savršen jorgan

Dobar san je presudan za vašu dobrobit. Kada se probudite sveži i odmorni, imate dovoljno snage da se suočite sa izazovima koji vas čekaju tokom dana. Jedna od stvari koju možete da učinite kako biste osigurali kvalitetan san je pravilan odabir jorgana. Da li ste znali, na primer, da su vaša visina, promena godišnjeg doba i temperatura faktori koji bi trebalo da imaju veliki uticaj na izbor vašeg jorgana? Između ostalog, morate uzeti u obzir temperaturu u vašoj spavaćoj sobi, da li više volite težak ili lagan jorgan i da li bi jorgan trebalo da bude anti alergijski.

Dosta ljudi spava sa istim jorganom tokom cele godine, ali najoptimalnija su dva - letnji i zimski jorgan. Tako izbegavate znojenje leti, a zimi se grejete. U isto vreme, vaši jorgani traju duže. Mnogo je izbora kada je u pitanju odabir novog jorgana. Da li preferirate veštačko ili prirodno punjenje? Da li vam je potreban dupli jorgan? Koliko topao treba biti? Da bismo vam pomogli u odabiru, sakupili smo niz dobrih saveta o tome kako odabrati pravi jorgan koji odgovara vašim potrebama. Pročitajte više u našem velikom vodiču za jorgane ili posetite lokalni JYSK i potražite savete i smernice. Ovde pročitajte kako odabrati pravi jorgan

Veličina jorgana

Kada je reč o jorganima, postoji mnogo različitih veličina. Na primer, postoji velika razlika između jorgana za bebe i decu, ili običnog jorgana za odrasle i dvostrukog jorgana. Preporučujemo da vam je jorgan duži najmanje 20-30 cm od vaše visine.

Bebe: 67x100 cm
Deca: 100x140 cm
Single: 135x200 / 220 cm
Dupli: 200x220 cm 

Pročitajte naše preporuke za negu i održavanje jorgana i jastuka.