Zavese različitih izgleda i veličina za svaki dom

Zavese - izbor odgovarajućeg modela igra veliku ulogu kada je reč o uređenju prozora. U JYSKu vas čekaju različiti modeli zavesa – jednostavne, šarene ili končane – sve kako bi vaš enterijer upotpunile na pravi način. U našem asortimanu možete pronaći zavese od različitih materijala, dimenzija i dezena.
Posetite neku od JYSK prodavnica ili kupujte na JYSK.rs i izaberite neki od modela gotovih zavesa prema vašim potrebama - lagane, končane, mrežaste, guste, a pronađite i zavese za zamračenje, zaštite za staklo i mreže za insekte.

Zavese za vaš dom

Zavese nisu samo funkcionalne, već doprinose i atmosferi i stilu dekora vašeg doma. Gotovo rešenje zavesa je jednostavan način da osvežite dom. Nudimo gotove zavese iz širokog spektra materijala uključujući velur, somot, poliester, viskozu i pamučnu tkaninu. Pronađite modele različitih dezena, kao i boja - zelene, braon, bordo, plave, bele, sive, krem, zelene, roze, terakota zavese. 

U ponudi imamo gotove guste zavese, končane zavese, komarnike, zavese za zamračivanje i mrežaste zavese.

Gotove zavese različitih veličina

U našoj ponudi imamo veliki izbor veličina gotovih zavesa - 110x175cm, 130x150cm, 135x300cm, 140x175cm, 140x300cm, 145x300cm, 280x300cm. Imajte na umu da dosta gotovih zavesa iz našeg asortimana možete i sami skratiti na odgovarajuću dužinu - pomoću pegle, krpe i porub-trake koju dobijate uz zavesu. 

Sami postavite zavese - brzo i jednostavno

Da li su zavese predugačke za vaš prozor? Postaviti zavese tako da odgovaraju tačno onome što želite je lakše nego što mislite. Sve naše gotove zavese dolaze sa porub-trakom.

  1. Izmerite na zidu od vrha zavese do željene dužine
  2. Položite zavesu ravno na pod i izravnajte je
  3. Izmerite od vrha zavese i označite željenu dužinu tako što ćete označiti liniju preko tkanine celom dužinom
  4. Savijte višak tkanine i ispeglajte nabor na način da dobijete oštar nabor
  5. Stavite porub-traku koju ste dobili između dva komada tkanine, tačno dole na preklopu. Pazite da je stavite ravno i da nema uvijanja
  6. Stavite dodatni komad tkanine na zavesu i ponovo peglajte duž preklopa
  7. Konačno, višak tkanine se iseče do dna porub-trake i traka se iseče do kraja.

Pogledajte i video vodič za jednostavno skraćivanje zavesa. Sada imate nove zavese koje savršeno odgovaraju vašem domu!