Široka ponuda rasvete za vaš dom

Rasveta je jedna od stavki kojoj treba dati poseban akcenat prilikom uređenja doma, te će dobro organizovano i pažljivo odbrano osvetljenje vašem enterijeru dati poseban sjaj. Bilo da je reč o jednostavnoj stonoj lampi ili lusteru, u zavisnosti od postavke celokupan prostor će dobiti prijatnu atmosferu i naglasiti delove na veoma lep način. U JYSK asortimanu možete pronaći različite modele rasvete - podne i stone lampe različitih boja i dimenzija, lustere, zidne lampe, lampe na baterije, LED trake, LED lampice i dekorativne rasvete. Pored rasvete, u našoj ponudi takođe možete pronaći i različite modele sijalica, punjive i nepunjive baterije i punjača za baterije. 

42 proizvodi
  42 proizvodi

  Savršena rasvetu za vaš enterijer

  Stone i podne lampe, LED lampice, sijalice, lusteri, zidne lampe- rasvetu za dom treba pažljivo birati, ali slobodno možete kombinovati različite vidove osvetljenja kako biste postigli željeni efekat. Odaberite zanimljiv luster za dnevnu sobu, praktične lampe za radni sto i noćne ormariće, a igrajte se lampicama i dekorativnom rasvetom kako biste osvežili vaš prostor. U JYSKu možete pronaći ukrasne LED lampice sa različitim motivima i različitih boja koje će vam sigurno pomoći u kreiranju ušuškane atmosfere u vašem domu.

  Odabir sijalica

  Nakon što odaberete izvor svetlosti, važno je da odaberete pravu sijalicu. Takođe ne zaboravite da razmislite o veličini utičnice i potrošnji energije. Pronađite svoju novu lampu i sijalice ovde na JYSK.rs. U našoj ponudi možete pronaći i idealnu rasvetu za vaš prostor na otvorenom - lampice, fenjere, solarnu rasvetu...

  Prednosti lampi na baterije

  Lampe na baterije spadaju u noviji deo naše ponude i imaju niz prednosti:

  • Praktičnost: lampa se lako pomera gde vam u tom momentu najviše odgovara
  • Ne zahteva kontakt sa strujom: može se postaviti bilo gde
  • Koristi se kao zamena za sveće i fenjere
  • Ne pregrejava se
  • Do 15.000 sati gorenja
  • Manji račun za struju
  • Uštedite novac korišćenjem punjivih baterija

  Mnoge naše baterijske lampe imaju meko i prijatno svetlo. Idealne su za korišćenje kao noćno svetlo u dečijoj sobi.

  Imajte na umu da se ove lampe ne mogu koristiti napolju i da se baterije moraju kupiti zasebno.