Dušeci od memorijske pene za svaku priliku

Dušeci od memorijske pene su izuzetno funkcionalni, jer mogu da se postavljaju direktno na pod ili u ram kreveta, zbog čega su dobri za svakodnevnu upotrebu, kao i za gostinjski krevet.
U JYSK asortimanu možete pronaći modele koji su napravljeni od pene u komadu ili u slojevima. Pri kupovini dušeka od memorijske pene, trebalo bi da razmislite za šta ćete primarno koristiti dušek, jer se proizvode u različitim kvalitetima. Ukoliko vam zatrebaju saveti i smernice pre konačne kupovine, svratite do lokalne JYSK prodavnice u kojoj će vam naši zaposleni stručnim savetima pomoći da izaberete odgovarajući model. 
Bilo da je vaš krevet bračni ili dečji u JYSK asortimanu možete pronaći različite dimenzije: 160x200, 140x200, 120x200, 80x200, 90x200 i druge prema vašim potrebama. Kvalitetni modeli od kojih su neki i antialergijski učiniće vaš san prijatnim.

  Dušeci od pene - BASIC

  ?

  Dušeci od pene - PLUS

  ?
  Dušek 80x200 PLUS F30 DREAMZONE
  6500,- din/kom
  12999,- /kom
  UŠTEDA 50%
  plus
  Dušek 80x200 PLUS F40 DREAMZONE
  8500,- din/kom
  16999,- /kom
  UŠTEDA 50%
  plus

  Dušeci od pene - GOLD

  ?

  ŠTA JE DUŠEK OD MEMORIJSKE PENE?

  Dušeci od pene sastoje se od nekoliko slojeva različitih vrsta pene. Ako odaberete dušek sa jezgrom pur pene i slojem memorijske pene, sigurno će vam pružiti dobru udobnost. Mnogi dušeci od pene mogu se preokrenuti jer jezgro često ima dve različite čvrstoće - ovo je pametno jer strukturu dušeka možete prilagoditi svojim potrebama. U JYSKu nudimo penasta jezgra u više različitih materijala.

  25 GODINA GARANCIJE

  Kada kupujete dušek od memorijske pene, razmislite o njegovoj nameni. U JYSKu smo dušeke podelili u 3 razreda: BASIC, PLSU i GOLD. Za GOLD dušeke od memorijske pene imate garanciju od 25 godina.

  Svratite do najbliže JYSK prodavnice i naše kolege će vam pomoći u odabiru.