Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

SUPER DANI - Uštede na SUPER kategorijama!
Prekrivač za krevet u bež boji

5 odličnih razloga zašto staviti prekrivač za krevet

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Jeste li tip osobe koja voli uredan i sređen dom? Ili samo priželjkujete da jeste? Prekrivači su jednostavan način za stvaranje reda u spavaćoj sobi. Ali, postoje li neki nedostaci - pa šta je konačno rešenje? Imamo neke odgovore u ovom blogu.


Prednosti prekrivača

1. Prekrivač dobro izgleda

Najočiglednija prednost korišćenja prekrivača jeste naravno, da on lepo izgleda. Prekrivač za krevet čini krevet lepšim i urednijim nego što izgleda samo sa posteljinom. Neki ljudi čak upoređuju nepospremljen krevet sa prljavim posuđem u sudoperi koje ostane tokom noći.

2. Sa prekrivačem vaša soba izgleda uvek isto

Prekrivač osigurava da vaša spavaća soba ima dosledan izgled, iz dana u dan. Vaša posteljina može imati sve moguće boje, ali sa prekrivačem se ne morate brinuti da će se nešto videti ispod kreveta - vaš krevet će uvek izgledati isto.


3. Zaštita za vaš krevet i posteljinu

Prekrivač štiti krevet i posteljinu. Ako želite da vaš krevet i vaša posteljina traju, koristite prekrivač kao zaštitni sloj protiv prašine i prljavštine.

4. Luksuzni osećaj u spavaćoj sobi

Sa prekrivačem možete stvoriti hotelsku atmosferu u vašoj spavaćoj sobi i zamišljati da ste na egzotičnom odmoru u udaljenom mestu. To ne mora biti luksuzni prekrivač - samo dodajte par jastuka i bićete još bliže svom odmoru iz snova.


5. Postanite organizovaniji sa prekrivačem

Prekrivač za krevet inspirisaće će vas da složite vaš krevet svaki dan. Možete li zamisliti da samo pokrivačem pokrijete krevet sa gomilom jorgana i jastuka? Ne, to bi izgledalo smešno. Sa prekrivačem imate veći podsticaj da složite krevet.


Nedostaci prekrivača

Svi se mi znojimo noću – tačnije 2 decilitra tečnosti "isparimo" svake noći. Zato je važno da krevet dobije šansu da se osuši pre nego što ga složite. Prašina se širi u vlažnom i toplom okruženju, a da biste zaustavili njeno gomilanje, nemojte složiti krevet dok se ne osuši. U zavisnosti o vremenu i okolini, možete ga složiti predveče. Umesto slaganja kreveta u jutarnjim satima pre posla, složite ga kada dođete kući sa posla. Ujutru dobro protresite jorgan i jastuke te zadržite jorgan na ivici kreveta.

I to je stvarno sve od nedostataka. Kada idete u kupovinu prekrivača, imajte na umu da bi trebao pokriti i površinu kreveta i sve strane da bi dobro izgledao te stvorio tu urednu, razrađenu i luksuznu atmosferu u spavaćoj sobi.