Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Klupa od baršuna

Baršun i somot u vašem domu

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: somot, baršun, uredjenje doma

Baršun i somot su ove jeseni među popularnijim trendovima, i ova dva mekana materijala su pronašla svoj put u naše domove kroz tekstil, ali i nameštaj. 

Oba materijala su prilično prijatna i imaju površinu koja proizvodima daje luksuzan izgled. Ovi prelepi materijali dolaze u više boja i možemo pronaći i veće komade nameštaja za koje su korišćeni - poput sofa i fotelja, ali i manje komade - na primer DARUP tabure u stilu 70-ih od baršuna mint zelene boje. 


Stoličica WAVE koja dolazi u tamno plavoj i narandžastoj boji ima sedište od somota koje je mekano i prijatno na dodir. 


Pogledajte još komada trendi malog JYSK nameštaja

Dodajte malo glamura svom domu uz PADBORG tabure. Fini zlatni detalji i maslinasto zeleno sedište mu daju ekskluzivnu notu. 


Ukoliko želite da malo osvežite svoj kauč, to možete postići vrlo jednostavno uz par novih jastučića. Okrugli ukrasni jastuk KUGLEASK dolazi u četiri različite boje: roza, tamno koralna, maslinasto zelena i tamno plava. Ili možda tamno zeleni jastuk SELJE od baršuna, sa uzorkom lišća.


Pogledajte naše favorite među tekstilima za dom

Dodajte određenu dubinu svom enterijeru 

Klupa RJUKAN dolazi u tamno zelenoj, sivoj, rozoj i tamno plavoj boji i savršen je dodatak vašem hodniku, spavaćoj sobi ili gde god vam je potrebno mesto za kratkotrajno odlaganje garderobe. Baršun ovoj klupi daje i dubinu i višedimenzionalni izgled. 


Ukoliko ste i vi ljubitelj komada u stilu 70-ih, a u isto vreme i pratite trendove kada je uređenje doma u pitanju, sigurni smo da ćete odabrati barem jedan od proizvoda od somota ili baršuna.