Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Drven baštenski set sa stolom i dve stolice na terasi uz more i baštenska garnitura

Drveni baštenski setovi za vaše dvorište ili balkon

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: bašta, baštenski nameštaj, drveni baštenski nameštaj

Ovog proleća, drvo dolazi u naše bašte, dvorišta i balkone i to sa dobrim razlogom. Bezvremenski drveni baštenski nameštaj za balkone ili baštu ima čist i prirodan izgled koji se ne može pobediti. Baštenski set sastoji se od BEVTOFT sklopivog baštenskog stola i 4 VEN sklopive baštenske stolice sa tipičnim rustikalnim šarmom drvenog baštenskog nameštaja.
 

Baštenski set koji se sastoji od stola i 4 stolice na drvenoj terasi


Drveni baštenski set popularan je zbog svojih toplih i prirodnih tonova i sposobnosti kombinovanja sa drugačijim materijalima. Mekani i svetli jastuci na TAGESHOLM drvenom lounge setu upotpunjuju tvrdi i tamni drveni okvir.

Lounge baštenska garnitura - sto, dvosed i 2 lounge stolice , na terasi uz more


Drveni baštenski nameštaj sastoji se od unikatnih komada nameštaja koji su u isto vreme jako klasični, te se zbog toga slažu sa nameštajem i od ratana i metala.

Kada vaši gosti odu nakon divnog ručka ili večere i više vam ne trebaju BEVTOFT sto i VANTORE stolice, možete ih jednostavno sklopiti i spakovati.

Baštenski set sa baštenskim stolom i 4 baštenske stolice na otvorenom

Ako vam je potrebno dodatnog mesta za sedenje, kao i mesta za odlaganje, zašto ne spojiti sve u jedno sa KARLBY sandukom u kom ima mesta za odlaganje fenjera i vaza,a ima i jastuk za sedenje na vrhu.

Baštenski sanduk, fenjer i saksija na drvenom balkonu

Sav drveni baštenski nameštaj u JYSK-u je napravljen od FSC™-sertifikovanog drveta (FSCTM N001715). FSC* je skraćeno od Forest Stewardship Council. U pitanju je neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo i papir. FSC oznaka je garancija da je drvo iz održivijih šuma gde se za ljude, životinje i biljke vodi posebna briga. Kada odaberete FSC potvrđene proizvode, pomažete zaštiti svetskih šuma.

Većina našeg drvenog baštenskog nameštaja je od eukaliptusa ili tikovine. Čvrst je i dugotrajan, otporan na raspadanje i truljenje zbog visokog prirodnog udela ulja. Pored praktičnih prednosti, elegantni crveno-smeđi tonovi vašem dvorištu ili balkonu daju luksuzni dodir.

Vrlo su glatki i mekani na dodir i odlični su za vas, vaše prijatelje i porodicu za uživanje u danima na suncu i prijatnim letnim večerima.

Drvena ležaljka na suncu u dvorištu


Drveni baštenski nameštaj treba tretirati i održavati, ako želite da traje što duže. Naučite kako pravilno održavati vaš nameštaj kako biste izbegli bilo kakve rizike od pucanja ili sušenja. 

Displaying 0 - 0 of 0