Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Jesenji trendovi u JYSKu

JYSK predstavlja 3 nova jesenja trenda

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: uredjenje doma, trendovi u uređenju doma, uredjenje enterijera

JYSK predstavlja  nove proizvode tokom cele godine, ali rana jesen 2019. će doneti nešto više proizvoda nego obično - u kategorijama poput nameštaja, dekoracija i tekstila za dom. 

Uz upečatljive kombinacije boja i prirodan, grubi dizajn, poželećemo dobrodošlicu alternativnom i izazovnom jesenjem periodu u uređenju enterijera. 

Svaki trend predstavlja jedan novi univerzum boja, osećaja, oblika i materijala. Naša Range & Design menadžerka, Rikke Blæsild, objasnila je: ''Dosta radimo na tome da naš celokupan asortiman bude dosledan, kako bi bilo jednostavnije kombinovati proizvode na različite načine. Na taj način, izgledaće dobro kada kombinujete jastuk i ćebe sa komadom nameštaja ili nekim dekorativnim artiklom. ''

Pogledajte najnoviju Nordic Mood kolekciju

Pogledajte trendove i vidite koji vam se najviše dopada: REFLEXION, THE NEXT WAVE ili MEMPHIS. 

REFLEXION - inspirisan nezemaljskim elementima

Uz REFLEXION trend, spiritualnost pronalazi put do naših domova. Vuče inspiraciju iz astrologije, Meseca sa njegovim menama, i celog solarnog sistema.  


Zemljane teksture inspirišu materijale uz netaknut izgled i neujadnačenu završnu obradu. Kamen pruža dekorativnu funkciju i daje proizvodima netaknut izgled. 

Boje su neutralne i u toplim i u hladnim nijansama. Zemljani tonovi su u fokusu, zajedno sa glinom, terakotom i peskom koji igraju veliku ulogu u definisanju nijansi ovog trenda. 

THE NEXT WAVE - netaknuta mesta i prostor za hygge

Potreba za novim počecima je u fokusu trenda NEXT WAVE, koji istražuje nova mesta, još uvek netaknuta ljudskom rukom. 


Uz fokus na ručno izrađen i sirov dizajn, ovaj trend koristi rustikalne teksture kombinovane sa industrijskim stilom. 

Kada su u pitanju boje, okean nudi mnoštvo plavih i zelenih nijansi. Podvodne nijanse, nijanse prisutne blizu vode i u vodi, daju ovom trendu prirodan izgled.  

MEMPHIS – razigran i vredan pažnje

Razigran, MEMPHIS trend, privućiće vašu pažnju privlačnim i šarenim dizajnom. Predstavlja prostor ispunjen zabavom, u kontrastu sa striktnim i ravnim linijama minimalizma, i vuče inspiraciju iz Art Deco-a, avangarde 1930-ih i nemačkog Bauhaus stila. 


Površine i materijali, koji su glatki i jasni, su kombinovani sa dizajnom koji preispituje jednostavnu i klasičnu geometriju uz živahan pristup. Oblici - krugovi, polukrugovi i pravougaonici -  igraju se sa različitim veličinama na zidovima, podovima i dekorativnim artiklima. 

Colour-block je krilatica MEMPHIS trenda. Iznenađujuća paleta boja i kombinacija tonova daju život ovoj razigranoj temi. 
 

Koji trend je vaš favorit? Recite nam u komentarima.