Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Dnevna soba u stilu noći veštica i jesenjim bojama

Noć veštica u vašem domu

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

TAGOVI: noć veštica, halloween, halloween dekoracije

Noć veštica je iza ugla. Iako je to događaj koji se u severnoj Americi slavi na razne načine, ali pre svega “Trick or treat” tradicijom, još od 50-ih godina, uspeo je doći i u naše krajeve. U Srbiji takođe počinjemo da shvatamo da je proslava Noći veštica odličan izgovor za druženje sa prijateljima i porodicom, za povlačenje u naša skrovišta, paljenje sveća i provođenje kvalitetnog vremena. Upalite sveću i stavite je u JOEL svećnjak  i uklopite je sa lampicama ROLAND za stvaranje tople, prijatne atmosfere.  


Dekoracije koje traju celu jesen

Halloween, kod nas poznat Noć veštica, slavi se 31.oktobra i ne morate ukrašavati svoj dom jezivim paukovim mrežama, kosturima i sličnim dekoracijama, već uredite svoj dom za uživanje u ovom danu. Paleta Halloween boja proteže se od žute do jarko crvene -  sve jesenje boje koje se pojavljuju na lišću. Srećom, ove boje šire toplinu, atmosferu dobrodošlice i uklapaju se u hygge stil. Izvadite svoje najmekaniju ćebad, šoljice za kafu i ušuškajte se uz dobru knjigu ili modni časopis. 


Žuti i narandžasti detalji mogu vrlo jednostavno oživeti prostoriju, te ako ne želite da u potpunosti menjate dekoracije u domu, i male promene će napraviti razliku. Žuta saksijica za cveće AXEL ili stočić CUT OUT u cigla crvenoj boji biće svež dodatak bilo kojoj prostoriji. 


Ne zaboravite na hygge atmosferu i u spoljašnjem prostoru uz fenjere i lampice na drveću.


Tradicionalne aktivnosti za Noć veštica su: 

  • Halloween zabave gde svi moraju biti maskirani u duhove, čarobnjake, mumije i slično 
  • “trick or treat” tradicija kada deca idu od vrata do vrata obučena u strašne kostime i skupljaju slatkiše
  • rezbarenje bundeva kako bi se napravili lampioni tako što im se odreže vrh a šupljina izdubi; nakon toga unutar bundeve zapalimo svećicu i lampion je gotov.  

Pronađite još ideja za jesenje aktivnosti za decu. 

Znate li vi neke tradicionalne aktivnosti za Noć veštica koje se uklapaju u hygge? Napišite nam u komentarima.