Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Siva fotelja kraj prozora i komoda od bambusa u pozadini. Bambusov fenjer na podu pored stola od bambusa i maslinasto-zelena stolica

Novi trend INFUSION poziva vas da se isključite

Bilo da želite da se opustite, budete kreativni ili da se udubite u posao, ovo je doba u kom mnogi od nas dopuštaju da nas želja za isključivanjem obuzme.

U JYSKu imamo tri trenda kako biste upoznali naš asortiman jesen/zima 2021. godine: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN i INFUSION.

INFUSION poziva unutra najbolje elemente iz našeg spoljašnjeg okruženja. Dopustite sebi nadahnuće da svoju kućnu kancelariju pretvorite u mesto gde ćete uživati: Postavite stolicu poput prljavo bele fotelje HUNDESTED kraj prozora i uživajte u svetlu i pogledu.


U ovoj dizajnerskoj temi oponašamo prirodu i ugrađujemo sirove teksture i organske oblike. Zaobljeni uglovi na GRIMUR korpama odličan su primer toga.

Zidne police sa saksijama za biljke i korpama


Životni prostori evoluiraju u mirna mesta koja pružaju udaljenost i jasnoću daleko od užurbanosti svakodnevnog života. U potrazi smo za taktilnim iskustvima poput mekanog osećaja ćebeta VALMUE.


Tkanje i drvo su u fokusu, a materijali iz održivijih izvora dobijaju mekše oblike - pružajući pritom osećaj mira i svrhe. I sto od bambusa VANDSTED i saksija za biljke MIKKI imaju zaobljene noge i prirodan izgled koji naglašava maslinasto-zelena trpezarijska stolica VASBY.

Maslinasto zelena trpezarijska stolica pored stola od bambusa


Tekstura je i dalje ključna, zajedno sa majstorstvom ili barem kraft izgledom, uvek kreiranim na skandinavski način, kao što možete videti na LEONARD saksiji neutralnih boja.

Saksija za cveće


Boje su inspirirane prirodnim elementima, poput zemlje, vode i neba. Plave i zelene nijanse dominiraju, a zemljani tonovi umiruju celokupan izgled. Skladnu kombinaciju organskih oblika i mirne površine boje peska pronaći ćete na kolicima KANSTRUP.

Kolica u boji peska sa kutijama za odlaganje i korpama, pored prozora



Pronađite inspiraciju i u druga dva trenda u JYSKu: RESET BASIC i MINDFUL GARDEN.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni