Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Kutije za odlaganje, jastuci i komadi nameštaja u razigranom stilu

Odvažne dekoracije u novoj Nordic Mood kolekciji

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: Nordic mood, dekoracije, uredjenje doma

Geometrijski i razigrani oblici u kombinaciji sa otkačenim nijansama – ovo je suština JYSKove nove Nordic Mood kolekcije, koja je u prodaji od 16. jula. Kolekcija se sastoji od brojnih novih proizvoda koji se igraju  bojama i oblicima.

Na primer, novi stočić WAVE, koji, osim valovitog velura spolja, privlači poglede svojim atipičnim i skulpturalnim nogama. Stočić dolazi u dve boje: tamno plavoj i boji cigle. 


Blagi izraz zidnog sata KJETIL ističe se zakrivljenom formom. 

Enterijer takođe oživljavaju razigrane tkanine i uzorci.


Na primer, ukrasni jastuk RYNKEVIER, sa umetničkim otiskom lica.

Kolekcija takođe uključuje i šarene, plastične i sklopive kutije za odlaganje. Kutije dolaze u tri različite boje i dve veličine. 


Svi proizvodi iz kolekcije su u dostupni u našem webshopu od 16. jula, a u prodavnicama od 7. avgusta.


Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije će biti izloženi na posebnim lokacijama u našim prodavnicama. Na ovaj način, moći ćete da pronađete inspiraciju i uočite kako se proizvodi međusobno nadopujuju. 

Nordic Mood činjenice

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim za nabavku lično bira proizvode za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood.