Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Ruke u obliku srca

Poklon za njega za Dan zaljubljenih

Datum:

Dan zaljubljenih se bliži i možda ste već na ivici razuma pokušavajući da smislite savršen poklon za svog dragog. Postoje uobičajeni pokloni za žene, poput cveća i čokolada u obliku srca, ali za njega treba ipak upotrebiti malo mašte. Slažete se sa nama? Onda pročitajte našu listu sjajnih ideja za njega. 

Svojim poklonom za Dan zaljubljenih mu pokažite koliko ga poznajete

Pre nego što počnete paničariti i kupite losion posle brijanja ili par čarapa, razmislite o tome šta vaš muškarac voli - koji su njegovi interesi? Je li on mislima stalno u sportu? Ili je možda intelektualac koji voli da čita? Možda je tip koji obožava da provodi vreme napolju - bilo da su aktivnosti na balkonu, terasi ili čak u prirodi? Pročitajte tekst niže kako biste pronašli savršene poklone za svaku od ovih prilika - i na kraju, odaberite onu koja je i za vas.

Poklon za sportskog fana

Obožava li vaš partner sport? Možda čak i ide na treninge - fudbalske, teniske ili pak vežba za maraton. Nabavite mu pravi, muževni peškir bogatog kvaliteta kakav njegov trud zaslužuje. Ako obožava sport, ali samo kao navijač iz publike, ulepšajte mu kutak za uživanje u dobroj utakmici sa prijateljima - ili pak koju rundu PES-a. 

Zašto mu ne biste nabavili kompjutersku stolicu? Ili masažnu fotelju za njega i najboljeg prijatelja, gde se mogu vrhunski opustiti i navijati za omiljenu ekipu? 

 

[][]

 

 

Poklon za intelektualca

Ako je vaš muškarac tip koji će radije pročitati dobru knjigu ili dubiti nad naučnim studijama uz šolju kafe, poklonite mu udobnu fotelju, stočić u skladu sa tim, a možda i modernu lampu. Kombinujte ovakav poklon uz poklon-bon za večeru i pranje suđa koju ste sami izradili, kako bi mogao uživati u svojoj knjizi.

 

 

 

[][]

 

Poklon za ljubitelja prirode

Je li on osoba koja ne može dočekati proleće da visi na balkonu ili terasi? Šta kažete na viseću mrežu gde on (ili vas dvoje) možete odmarati celo popodne. Ako uživa u tome da ugosti prijatelje i društvo na druženju, vrtni set sa suncobranom će ga oduševiti. Ako obožava da boravi u šumi na kampovanju, uzmite mu vreću za spavanje te mu pokažite koliko se brinete o njegovom kvalitetno provedenom hobiju. 

 

[][]

 

 

Poklon za vas dvoje

 

Ako ste već dugovečan par, zašto ne biste preuzeli inicijativu i uložili u vaš kvalitetniji zajednički život te ugodili oboma jednim potezom – te nabaviti novi set jorgana i jastuka za vas dvoje. U isto vreme kombinujte ga sa lepim setom posteljine. Postići ćete novi duh smirenosti u vašoj sobi - a to će pozitivno uticati i na miran san. 

 

[][]

 

Sve u svemu, Dan zaljubljenih je pravi dan da pokažete da vam je do njega stalo. Ima li boljeg načina iskazivanja ljubavi od onoga u kom pokazujete koliko vam je stalo do njegovih preokupacija? :)